1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Balıkçı Esnafına Çözüm Vaadi Verdi

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Balıkçı Esnafına Çözüm Vaadi Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı olan Murat Kurum, Beylikdüzü’nde bulunan Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Burada balıkçıların sorunlarını dinledikten sonra, otopark ve ulaşım problemlerini çözeceğini belirtti. Kurum, balıkçı ailelerinin otopark sorununu çözmeyi ve rüsum bedelinde iyileştirmeler yapmayı planladığını ifade etti.

Kurum, balıkçı esnafına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, balıkçıların beklentilerini karşılayacaklarını söyledi. Esnafın yüzünü güldürmek için çalışacaklarını belirten Kurum, İstanbul’un her noktasında yaşanan problemlerin çözümüne odaklanacaklarını dile getirdi.

Balıkçı esnafının çaresiz bırakıldığını ve göz ardı edildiğini vurgulayan Murat Kurum, İstanbul genelinde benzer problemler ve sıkıntılar olduğunu belirtti. Otopark sorununun yanı sıra ulaşım sorunlarını da çözmeyi hedeflediğini ifade etti.

Mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın şehre sorunlar yaşattığını dile getiren Kurum, belediyecilik anlayışında değişiklik yapacaklarını ve İstanbul’a hizmet edeceklerini söyledi. Uygun fiyatlarla balık alışverişi yapılabilmesi için gerekli adımları atacaklarını belirtti.

Murat Kurum, balıkçı esnafının ulaşım sorunlarını da göz önünde bulundurarak çözüme kavuşturacaklarını ve İstanbul genelindeki sıkıntılara el atacaklarını ifade etti. Kardeşlik ve dayanışma içerisinde esnafın yanında olacaklarını söyleyen Kurum, 31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul’un yüzlerinin güleceğini vurguladı.

Son olarak, Murat Kurum’un ziyareti sırasında AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Günaydın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Hasan Turan da hazır bulundu. Kurum, esnafın ihtiyaçlarına karşılık vereceklerini ve hizmet anlayışlarını esnafın yararına şekillendireceklerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Balıkçı Esnafına Çözüm Vaadi Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin