1. Haberler
  2. Spor
  3. Acun Ilıcalı’nın Hull City’de Miguel Crespo transferi yeniden gündemde!

Acun Ilıcalı’nın Hull City’de Miguel Crespo transferi yeniden gündemde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City takımı, Fenerbahçe’den Miguel Crespo transferini tekrar gündemine almıştır. İngiltere Championship liginde yer alan Hull City, Portekizli orta sahayı kadrosuna katmayı planlamaktadır. Haberlere göre, Crespo ile ilgili gelişmeler, transfer döneminin sonlarına doğru netlik kazanabilir.

Miguel Crespo, Fenerbahçe’de yeni sezon kadrosuna dahil edilmemiş ve UEFA kadrosunda da yer almamıştır. Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde ise Rayo Vallecano takımında kiralık olarak forma giymiştir. Fenerbahçe’nin 2021 yazında transfer ettiği 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi ise gelecek yıl sona erecektir. Sarı-lacivertli formayla 80 maça çıkan Crespo, 5 gol atarken 7 asist yapma başarısını göstermiştir.

Transfer dönemi sona ermeden önce Hull City’nin Crespo konusunda kesin bir adım atması beklenmektedir. İngiliz temsilcisinin orta saha oyuncusuna olan ilgisi artarken, Crespo’nun kariyerine yeni bir yön verme olasılığı da yüksektir. Fenerbahçe’nin kadro planlamasında öncelik vermediği Crespo, Hull City forması altında kendisine yeni bir şans bulabilir.

Crespo’nun Fenerbahçe macerasının sona erip Hull City serüvenine başlaması durumunda, Portekizli oyuncunun performansı merakla beklenmektedir. Hull City’nin ligdeki mücadelesi ve Crespo’nun takıma entegrasyonu, futbolseverlerin dikkatle takip edeceği konular arasında olacaktır.

Sonuç olarak, Miguel Crespo transferinin Hull City için potansiyel bir güç olabileceği düşünülmektedir. Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin sona ermesi ve yeni bir kulübe katılma arzusu, Crespo’nun kariyerinde yeni bir sayfa açabilir. Futbol camiası, transferin resmiyet kazanmasını beklerken, Crespo’nun Hull City forması altında nasıl performans sergileyeceği merakla beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Acun Ilıcalı’nın Hull City’de Miguel Crespo transferi yeniden gündemde!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin