1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Samsung, Android 15 Tabanlı Yeni Arayüz One UI 7’nin Beta Sürümü Ertelendi!

Samsung, Android 15 Tabanlı Yeni Arayüz One UI 7’nin Beta Sürümü Ertelendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung, Android 15 tabanlı yeni arayüzü One UI 7’yi erteledi. Şirketin yeni arayüzün beta sürümü için herhangi bir tarih paylaşmadığı öğrenildi. Google, Pixel telefonları için Android 15 geliştirici ön izleme sürümünü yayınladı. Bu güncelleme, belirli bir süre Google modelleri için kullanıma sunulduktan sonra diğer telefon üreticilerine de ulaşacak.

Temmuz ayında başlatılması beklenen One UI 7.0 beta programı Samsung tarafından ertelendi. Bilgilere göre, şirket yeni güncellemeyi belirsiz bir süre için erteledi. Son dönemlerde Android 14 tabanlı One UI 6.1.1 arayüzünü geliştiren Samsung, One UI 7.0 beta güncellemesini yetiştirmekte zorlanıyor.

Yeni güncellemeyi alacak ilk telefonlar arasında Galaxy S24 serisi bulunuyor. Samsung, beta güncellemesini Galaxy S23 serisi, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 dışında bazı eski serilere de genişletecek. Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesini alacak tüm modeller şunlardır: Galaxy S serisi (S24 Ultra, S24+, S24, S23 Ultra, S23+, S23, S23 FE, S22 Ultra, S22+, S22, S21 FE, S21 Ultra, S21+, S21), Galaxy Z serisi (Z Fold 6, Z Fold 5, Z Flip 6, Z Flip 5, Z Fold 4, Z Flip 4, Z Fold 3, Z Flip 3), Galaxy A serisi ve diğer seriler.

Tüm bu modeller, Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesini alacaklar arasında yer alıyor. Güney Koreli teknoloji devi olan Samsung’un yeni arayüz güncellemesini daha geniş bir model yelpazesi için sunması bekleniyor. Beta sürümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz net bir bilgi bulunmasa da, kullanıcılar güncelleme ile birlikte yeni özellikler ve geliştirmelerin keyfini çıkarmayı bekliyorlar. Samsung’un One UI 7’nin özelliklerini ve performansını artırmaya odaklanarak, kullanıcı deneyimini geliştirmeyi hedeflediği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samsung, Android 15 Tabanlı Yeni Arayüz One UI 7’nin Beta Sürümü Ertelendi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin