1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ambulans ile hafif ticari araç çarpıştı, 4 kişi hayatını kaybetti: Acı gün Oltu’da!

Ambulans ile hafif ticari araç çarpıştı, 4 kişi hayatını kaybetti: Acı gün Oltu’da!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün sabah saatlerinde Oltu ilçesi kırsal Çamlıbel Mahallesi yakınlarında meydana gelen kaza, ambulans sürücüsü Fatih Karadeniz ve hemşire Asiye Kaya ile hafif ticari aracın sürücüsü Feyzullah İyisoy ve Nacihan İyisoy’un hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Kazada ayrıca ambulans ekibinden Netice Altınok ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Hayatlarını kaybeden sağlık personeli için Oltu Devlet Hastanesi önünde bir tören düzenlendi. Törene protokol, sağlık çalışanları, vatandaşlar ve Kaya ile Karadeniz’in yakınları katıldı. Asiye Kaya’nın öğretmen eşi Mustafa Kaya ve Fatih Karadeniz’in eşi Yasemin Karadeniz, törende yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Mesai arkadaşları tarafından Kaya ve Karadeniz için helallik istendi ve çocukları tabutlara sarılarak gözyaşı döktü.

Törenin ardından Türk bayrağına sarılı tabutlar ambulanslarla Aslanpaşa Camisi’ne götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından Asiye Kaya, Kaleboğazı Mahallesi’nde toprağa verilirken, Fatih Karadeniz’in cenazesi Oltu Cankurtaran Mezarlığı’na defnedildi. Aynı kaza sonucu hayatlarını kaybeden hafif ticari aracın sürücüsü Feyzullah İyisoy ve eşi Nacihan İyisoy’un cenazeleri de Olur ilçesinde öğle vakti defnedildi.

Kazanın detaylarına göre, kaza sabah saat 06.00 sularında Oltu ilçesi kırsal Çamlıbel Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Oltu’dan Erzurum’a hasta taşıdıktan sonra geri dönen Fatih Karadeniz’in yönetimindeki ambulans ile Feyzullah İyisoy’un kullandığı 16 Z 2975 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada her iki araç sürücüsü ile hemşire Asiye Kaya ve Nacihan İyisoy hayatını kaybederken, Netice Altınok ağır yaralandı ve hala tedavi görmektedir.

Kazada hayatını kaybeden sağlık personeli için düzenlenen törene kalabalık bir katılım sağlandı. Tören sırasında duygusal anlar yaşanırken, Kaya ve Karadeniz’in yakınları büyük bir üzüntü ve gözyaşı içinde tabutları toprağa verilmek üzere uğurladılar. Cenaze namazlarının ardından ise Kaya ve Karadeniz aileleri tarafından dua edilerek, göz yaşlarıyla son vedalarını gerçekleştirdiler. Tüm cenazelerin defnedilmesinin ardından aileler büyük bir acı ve üzüntüyle baş başa kaldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ambulans ile hafif ticari araç çarpıştı, 4 kişi hayatını kaybetti: Acı gün Oltu’da!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin