1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. 55 FETÖ Şüphelisi Yakalandı! KISKAÇ-24 Operasyonları Devam Ediyor

55 FETÖ Şüphelisi Yakalandı! KISKAÇ-24 Operasyonları Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı, “KISKAÇ-24” operasyonları kapsamında son 4 günde 55 FETÖ şüphelisinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlar, 21 ilde gerçekleştirildi ve FETÖ’cülere göz açtırılmayacağı vurgulandı. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, KOM Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı koordinesinde yapılan operasyonlarda, Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çorum, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kütahya, Ordu, Manisa, Mersin, Rize, Samsun, Siirt, Tekirdağ ve Yalova’da 55 şüphelinin yakalandığı bilgisi paylaşıldı.

Şüphelilerin örgütün sözde “Askeri Mahrem Yapılanması ve Emniyet Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgüt içerisinde sorumlu şahıslarla irtibatlı oldukları belirtildi. Ayrıca şüphelilerin ifadelerinde ve teşhislerinde adlarının geçtiği, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.

Operasyonların başarısı nedeniyle polis ekipleri tebrik edilirken, operasyonlara devam edileceği vurgulandı. Milletin dua ve desteğinin operasyonlara güç verdiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
55 FETÖ Şüphelisi Yakalandı! KISKAÇ-24 Operasyonları Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin