1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde Yüksek Rütbeler Dağıtıldı! İşte Yeni Rütbe Alan Personeller

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde Yüksek Rütbeler Dağıtıldı! İşte Yeni Rütbe Alan Personeller

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan rütbe terfileri sonucunda binlerce personel yeni rütbelerine kavuştu. İstanbul Emniyeti’nin önemli bir birimi olan Asayiş Şube Müdürlüğü’nde de rütbe terfileri yapıldı ve bu kapsamda bir tören düzenlendi. Törende Asayiş Şube Müdürü olan Şinasi Yüzbaşıoğlu, yeni rütbelerini alan personellere bu rütbelerini taktı. Törene, araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın da aralarında bulunduğu yeni rütbe alan personellerin yakınları da katıldı.

Yıllardır Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği’nde görev yapmış olan Erkan Dalkılıç, Teknik Büro Amirliği görevine getirilerek amir unvanını kazandı. İstanbul’un en önemli birimlerinden Cinayet Büro Amirliği görevini başarıyla yürüten Furkan Uyanık da amirlik rütbesine terfi etti. Bölge amirliği görevinin ardından Gasp Büro Amirliği’ne atanan Erinç Yüzgüleç ise Başkomiser unvanı aldı.

Aranan Şahıslar Büro Amirliği’nde önemli operasyonlara imza atan Halil Özer de Başkomiser rütbesine terfi etti. Ahlak Kumar Büro Amirliği’nde uzun yıllar görev yapan Nuri Kaya, Oto Hırsızlık Büro Amiri Doğukan Aydın ve Komiser Seyfettin Öz de Başkomiser rütbesine yükselen diğer isimler arasındaydı. Dolandırıcılık Büro Amiri Tolga Aydoğan ve Hırsızlık Büro’da görev yapan Gökhan Çam ise komiser rütbesine terfi etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Arınç Çevik ise 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’nden 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne yükselerek kariyerinde önemli bir adım attı. Tören, Gayrettepe’deki binada gerçekleşmiş ve rütbe alan personellerin törende duygulu anlar yaşadığı görülmüştür. Bu terfiler, personelin hizmetlerinin ve başarılarının takdir edildiğini göstermiş ve kurum içindeki motivasyonu artırmıştır. Gelecek dönemlerde de personelin daha da başarılı çalışmalar yapması ve rütbe terfilerinin devam etmesi beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Asayiş Şube Müdürlüğü’nde Yüksek Rütbeler Dağıtıldı! İşte Yeni Rütbe Alan Personeller
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin