1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Polis Memuru Şehit Edildi, Rehin Alınan Anne Kurtarıldı

Polis Memuru Şehit Edildi, Rehin Alınan Anne Kurtarıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kastamonu’da sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, uyuşturucu bağımlısı ve cezaevi firarisi olduğu belirtilen 32 yaşındaki İsmail Bayam’ın annesi ve babasının evinde olduğu ihbarı üzerine Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Operasyon sırasında görevli polis memurları Arif Ay ve Ahmet Şahan’a ateş açan İsmail Bayam’ın kurşunları sonucu polis memurları yaralandı. Bayam daha sonra annesini rehin aldı. Olay yerine gelen Özel Harekat Polisi’nin müdahalesiyle şahıs etkisiz hale getirildi ve rehin alınan anne güvenli bir şekilde kurtarıldı.

Kastamonu’da uyuşturucuyla mücadelede seminerler veren 38 yaşındaki Şehit Polis Memuru Ahmet Şahan, vatandaşlar tarafından tanınmaktaydı. Şehit Polis Ahmet Şahan, gençleri uyuşturucudan korumak için yaptığı çalışmalarla biliniyordu. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’nün gençler için düzenlediği projeler kapsamında birçok eğitim ve seminer veren Şahan’ın vefat haberi, şehrin halkını derinden üzdü.

Nevşehir’de düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak olan Şehit Polis Ahmet Şahan’ın uyuşturucunun zararlarıyla ilgili sözleri, Kastamonu’da büyük yankı uyandırdı. Şahan, bir festivalde yaptığı konuşmada, uyuşturucuya karşı mücadelelerinin temel amacının toplumu uyuşturucudan uzak tutmak olduğunu vurgulayarak herkesi desteklemeye çağırmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Polis Memuru Şehit Edildi, Rehin Alınan Anne Kurtarıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin