1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İzmir Tersane Komutanlığı’nda Şehit Elektrik Uzman Çavuş Seydi Ünlü Son Yolculuğuna Uğurlandı

İzmir Tersane Komutanlığı’nda Şehit Elektrik Uzman Çavuş Seydi Ünlü Son Yolculuğuna Uğurlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Tersane Komutanlığı’nda görevli Deniz Elektrik Uzman Çavuş Seydi Ünlü, Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı’nda bulunduğu sırada 30 Temmuz tarihinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ünlü’nün cenazesi, Somali’den uçakla Ankara’ya getirildikten sonra memleketi Eskişehir’e gönderildi. Seyitgazi ilçesine bağlı Kümbet Mahallesi’nde düzenlenen cenaze törenine Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Hava Orgeneral İsmail Güneykaya, CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve diğer protokol ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin eşi Yeliz Ünlü ve çocukları da cenazeye katılarak gözyaşı döktü.

Cenaze töreni, mahalle mezarlığında gerçekleştirildi. Şehit Uzman Çavuş Seydi Ünlü, asker selamı eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü, Kümbet Mahallesi’nde ikindi namazının ardından defnedildi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da şehit Uzman Çavuş Seydi Ünlü’nün ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

Şehit Uzman Çavuş Seydi Ünlü’nün vefat haberi, Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ve vatandaşlar arasında büyük üzüntüye neden oldu. Memleketi Eskişehir’de düzenlenen cenaze töreninde yaşanan duygusal anlar, Türkiye genelinde de yürekleri dağladı. Ünlü’nün ani vefatı, Türkiye’nin sınırlarının dışında görev yapan askerlerin fedakarlıklarını bir kez daha hatırlattı. Ünlü, görevi sırasında vatanı için canını feda eden diğer şehitlerle birlikte anıldı.

Cenaze töreni sırasında Türk bayrakları ve şehit Ünlü’nün fotoğraflarının taşındığı görüldü. Törende sık sık dualar okundu ve şehit için helallik alındı. Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde gerçekleşen törende, acılı aileye ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunuldu ve destek verildi. Şehit Uzman Çavuş Seydi Ünlü, görevi sırasında olan bir sağlık sorunu nedeniyle yaşamını yitirse de, vatandaşlar ve devlet yetkilileri tarafından sonsuz şükran ve minnetle anıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir Tersane Komutanlığı’nda Şehit Elektrik Uzman Çavuş Seydi Ünlü Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin