1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sinop Boyabat’ta Rezil Durum! Evden 7 Kamyon Çöp Çıkarıldı

Sinop Boyabat’ta Rezil Durum! Evden 7 Kamyon Çöp Çıkarıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinop’un Boyabat ilçesine bağlı Camikebir Mahallesi Toygar Sokak’ta bulunan üç katlı betonarme evin ikinci katından yayılan kötü kokuların şikayeti üzerine Boyabat Belediyesi zabıta ekipleri olay yerine sevk edildi. Ev sahibi Mahmut Demircan’ın kiracısı H.Ö’nün evindeki çöp yığınlarıyla karşılaşan ekipler, uzun bir süre uğraşarak evden 7 kamyon çöp çıkardılar.

Mahmut Demircan, kiracısının evden yayılan kötü kokular nedeniyle komşuları rahatsız ettiğini belirterek durumu dile getirdi. Kiracısını defalarca uyararak temizlik yapmasını istediklerini ancak sonuç alamadıklarını ifade eden Demircan, evin içerisinin fare yuvasına dönüşmüş durumda olduğunu söyledi.

Komşulardan Ayten Şen de evin etrafını temizlediği halde kiracının evin içini ve bahçeyi çöple doldurduğunu belirterek fareler yüzünden camları açamadıklarını ve sokaktaki kötü kokudan rahatsız olduklarını dile getirdi. Ayten Şen, belediyenin yardımıyla evin boşaltılmasını talep ettiklerini ve belediye ekiplerinin kendilerine destek olduğunu ifade etti.

Boyabat Belediyesi temizlik ekipleri, evden çıkarılan çöpleri kamyonlara yükleyerek mahalleden uzaklaştırdı. Mahmut Demircan, kiracı H.Ö’yü evi temizlemesi için defalarca uyardıklarını ancak sonuç alamadıklarını belirtirken komşular da evin içerisindeki kötü koku ve fareler yüzünden yaşadıkları sıkıntıları aktardılar. Belediye yetkilileri ise ev sahibi ve komşularının taleplerini yerine getirerek evin boşaltılması sürecinde destek oldular. Sonuç olarak, Boyabat Belediyesi zabıta ve temizlik ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda, Boyabat’ta bulunan çöp evden çıkarılan atıkların temizlenmesi sağlanmış ve komşuların yaşadığı kötü kokudan ve fare sorunundan kurtulmalarına yardımcı olunmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sinop Boyabat’ta Rezil Durum! Evden 7 Kamyon Çöp Çıkarıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin