1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kırmızı Işıkta Geçen Sürücü Kazaya Neden Olarak İki Kişinin Ölümüne Sebep Oldu

Kırmızı Işıkta Geçen Sürücü Kazaya Neden Olarak İki Kişinin Ölümüne Sebep Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen yıl 21 Temmuz’da Marmaraereğlisi ilçesi Sultanköy Kavşağı’nda meydana gelen kazada, kırmızı ışıkta geçen Enis Demirkıran’ın kullandığı 22 ACM 830 plakalı otomobil, Refiye Erden idaresindeki 34 UZZ 80 plakalı otomobile çarptı.

Kazada hayatını kaybedenler arasında Refiye Erden ve annesi Safiye Erden bulunurken, aynı araçtaki Semra Demirok ile Enis Demirkıran ve Fatih Güngör yaralandı.

Kazanın ardından yapılan kontrolde Enis Demirkıran’ın 1.60 promil alkollü olduğu tespit edildi. Demirkıran, trafik kurallarını ihlal ederek kaza nedeniyle asli kusurlu bulundu.

Soruşturma tamamlandıktan sonra Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı, Enis Demirkıran hakkında ‘Olası kastla öldürme’ suçundan toplamda 50 yıla kadar hapis cezası istedi. Sanığın yargılanmasına 19 Aralık 2024’te başlanacak.

Kaza günü 1 bardak viski içtiğini belirten Demirkıran, kuzeninin kendisine zarar vereceği korkusuyla hız yaparak olay yerine gitmeye çalıştığını ifade etti. Fatih Güngör ise kazadan önce alkol aldıklarını ve Enis Demirkıran’ın hız yaparak makas attığını iddia etti.

Hayatta kalan Semra Demirok, Demirkıran’dan şikayetçi olduğunu belirtti. Görgü tanıkları da Demirkıran’ın trafiği tehlikeye atacak hareketlerde bulunduğunu teyit etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kırmızı Işıkta Geçen Sürücü Kazaya Neden Olarak İki Kişinin Ölümüne Sebep Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin