1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Anayasa Mahkemesi Kararı Hakkında DMM’den Açıklama!

Anayasa Mahkemesi Kararı Hakkında DMM’den Açıklama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DMM, bazı basın organlarında ve sosyal medyada paylaşılan iddialara ilişkin açıklama yaparak, bu iddiaların manipülasyon olduğunu belirtti. Anayasa Mahkemesinin İletişim Başkanlığının basın ve ifade özgürlüğüne müdahale eden yetkilerini iptal ettiği yolundaki iddiaların doğru olmadığını vurgulayan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının zaten böyle bir yetkisinin olmadığı ve kararın merkezin çalışmalarını etkilemeyeceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Anayasa Mahkemesinin kararının, İletişim Başkanlığına bağlı daire başkanlıklarının kuruluş kararnamesi ile ilgili olduğu ve merkezin çalışmalarını sürdürmeye devam edeceği vurgulandı. DMM, Anayasa Mahkemesinin internet sitesinin erişime kapatıldığı iddialarının doğru olmadığını bildirerek, bu tür manipülasyonlara karşı uyarıda bulundu.

Sosyal medyada yayılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten açıklamada, Anayasa Mahkemesinin internet sitesinin yoğunluk nedeniyle erişime kapanmış olabileceği ancak Anayasa Mahkemesinin kararıyla değil, teknik bir sorun nedeniyle olduğu ifade edildi. Açıklamada, asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Anayasa Mahkemesi Kararı Hakkında DMM’den Açıklama!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin