1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul ve Yalova’da dev zehir operasyonu!

İstanbul ve Yalova’da dev zehir operasyonu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Hasan Yılmaz, İstanbul ve Antalya’da düzenlenen Narkoçelik operasyonlarının detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar:

Uluslararası Uyuşturucu Trafiğine ve Zehir Tacirlerine Asla Geçit VERMEYECEĞİZ!

İstanbul ve Antalya’daki “NARKOÇELİK-30” operasyonlarında: Rusya’dan ülkemize nakledildiği tespit edilen 1 ton 549 kg metamfetamin ele geçirildi.

Operasyonlarda zehir taciri ve imalatçısı 8 şüpheli yakalandı.

Ülkemizi ulusal ve uluslararası zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız devam edecek.

Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu; Organize Suç Örgütü tarafından Rusya’dan emdirme yöntemiyle ülkemize gönderilen uyarıcı maddeleri ayrıştırma ve imal etmekle görevli uzman şahısların Rusya’dan İstanbul’a gönderildiği ve Uyuşturucu ve uyarıcı maddeleri Antalya’daki ayrıştırma ve çoğaltım merkezi olarak kullanılan çiftlik evine yerleştirerek, uyarıcı madde üretimine başlandığının tespit edilmesi üzerine İstanbul’da 8 farklı adrese düzenlenen operasyonda; 240 kg metamfetamin ele geçirildi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının desteğiyle Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 2 farklı adrese düzenlenen operasyonda; 1 ton 259 kg sıvı halde metamfetamin, 50 kg kristal halde metamfetamin ve 77 kg ara kimyasal madde ele geçirildi.

Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi ve operasyonlara destek veren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum.

Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul ve Yalova’da dev zehir operasyonu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin