1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Kadro Dışı Bıraktığı Luan Peres, Santos İle Anlaşıyor!

Fenerbahçe’nin Kadro Dışı Bıraktığı Luan Peres, Santos İle Anlaşıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin kadrosunda düşünmediği futbolcu Luan Peres, eski takımı Santos ile görüşmelere başladı. Türkiye’den gelen teklifleri reddeden Peres’in Santos’a transfer olması kesin gözüyle bakılıyor. Peres, Fenerbahçe’de sadece 23 maçta forma giydi ve 1 gol, 1 asist yapabildi. Sarı-Lacivertli kulüple sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Fenerbahçe’de gözden düşen isimlerden biri olan Luan Peres, Brezilya temsilcisi Santos ile temasa geçti. Santos, 30 yaşındaki oyuncuyla görüşmelere başladı ve transferin büyük ihtimalle gerçekleşeceği belirtiliyor. Peres, Fenerbahçe formasını 23 kez giydi ve 1 gol atıp 1 asist yaptı. 2025 yılına kadar Sarı-Lacivertli kulüple sözleşmesi devam ediyor.

Fenerbahçe’nin kadroda düşünmediği Luan Peres’in Santos’a transfer olması kesinleşiyor. Brezilyalı futbolcu, Türkiye’den gelen teklifleri reddederek eski kulübüne dönmeye karar verdi. Fenerbahçe’de sınırlı sayıda maça çıkan Peres, 1 gol atıp 1 asist yapabildi. 2025 yılında sözleşmesi bitecek olan Peres’in Santos’a gitmesi an meselesi.

Fenerbahçe’nin kadroda düşündüğü futbolcu olmayan Luan Peres, eski kulübü Santos’la görüşme halinde. Peres’in Türkiye’deki teklifleri reddetmesi, Santos’a dönme niyetini gösteriyor. Fenerbahçe’de sadece 23 maçta forma giyen Peres, 1 gol atıp 1 asist yapabildi. 2025 yılında sözleşmesi bitecek olan Peres’in transferi için detaylar netleşiyor.

Fenerbahçe’nin kadroda düşündüğü Luan Peres, Brezilya ekibi Santos ile görüşmelere başladı. Peres’in, eski kulübüne geri dönmesi kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe’de kısıtlı süre forma giyen Peres, 1 gol atıp 1 asist yapabildi. 2025 yılında sözleşmesi sona erecek olan Peres’in Santos’a transfer olması an meselesi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Kadro Dışı Bıraktığı Luan Peres, Santos İle Anlaşıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin