1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ataşehir’de Korkunç Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti, Yol Kenarındaki Bariyerlere Çarptı!

Ataşehir’de Korkunç Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti, Yol Kenarındaki Bariyerlere Çarptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ataşehir’de, Ferhatpaşa mevkiinde TEM Otoyolu’nda meydana gelen kaza saat 07.30 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, Ankara istikametine seyir halinde olan sürücü Yunus Y. motosikletin kontrolünü kaybederek yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle sürücü Yunus Y. ile beraberindeki yolcu yola savrularak yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine yönlendirildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Ne yazık ki, sürücü Yunus Y. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralının durumunun ise ciddi olduğu belirtildi. Kazanın ardından, polis ekipleri otoyolu kontrollü bir şekilde tek şeritten sağlarken, Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Yapılan inceleme sonrasında yol trafiğe tekrar açıldı ve polis ekipleri kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Kazanın yaşandığı bölge olan Ferhatpaşa mevkii, sürücüler arasında dikkat çeken bir nokta haline geldi. TEM Otoyolu’nun bu bölgesinde sık sık benzer kazalar meydana geliyor ve bu durum da yolcularda endişeye neden oluyor. Yol kenarındaki bariyerlerin bu tip kazalara karşı yeterince koruyucu olmadığı düşünülüyor.

Kaza sonrasında, TEM Otoyolu Ankara istikametinde yoğun bir trafik akışı meydana geldi. Kazanın neden olduğu trafik sorunu, vatandaşların işlerine yetişmesini zorlaştırdı ve uzun süreli araç kuyrukları oluştu. Polis ekipleri, kaza yerinde detaylı incelemelerde bulundu ve kaza ile ilgili rapor hazırladı.

Olay sırasında hayatını kaybeden sürücü Yunus Y.’nin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, diğer yaralının en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulunuldu. Kazaların önlenmesi adına sürücülerin dikkatli olması ve hız kurallarına uyması önem taşıyor. Polis ekipleri ise sorumluluk alanları içerisinde trafik güvenliğini sağlamak adına çalışmalarına devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ataşehir’de Korkunç Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti, Yol Kenarındaki Bariyerlere Çarptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin