1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Kadın Kolları Kongresinde Gergin Anlar: Özel’den Sert Tepki!

CHP Kadın Kolları Kongresinde Gergin Anlar: Özel’den Sert Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Kadın Kolları bugün yeni başkanını seçmek için Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde toplandı. Genel Başkan Özgür Özel’in açılış konuşması sırasında salonda gergin anlar yaşandı. Özel, salondan gelen slogan seslerine tepki göstererek, kadın kolları kongresinin başka amaçlara alet edilmemesi gerektiğini vurguladı. Kongreye üç aday katıldı; CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka ve CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Merve Kır. Ancak kongre öncesinde adaylardan Birsen Bayar ve Birsen Temir Saraç çekildi.

Özel, salondaki güvenliklere katkı sağlamaları ve kadın kolları kongresinin huzurlu bir şekilde devam etmesine destek olmaları için çağrıda bulundu. Salondaki kadınların da dışarıdan gelen sloganlara karşı tepki gösterdiği görüldü. Özel, erkeklerin salonda provoke etme girişimlerine izin vermeyeceğini belirterek, kapının önünde istediklerini söylemeleri gerektiğini ifade etti. Özel ayrıca İstanbul Sözleşmesi’nin geri getirileceğini de sözlerine ekledi.

Özel, kadın kolları kongresinde uzun süredir emek veren kadınlara saygı gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak, salonda bulunan erkekleri dışarı çıkmaya davet etti. Kadınların emeğinin taçlandırılacağı bu önemli etkinliğin provoke edilmemesi gerektiğini belirtti. Özel’in konuşması sırasında salondan yükselen çatışma sesleri üzerine de güvenliklerin müdahale etmesi istendi.

Sonuç olarak, CHP Kadın Kolları Kongresi’nde yaşanan gergin anlar ve çatışmalar, Özel’in müdahalesiyle önlenmeye çalışıldı. Adaylar arasında rekabet sürerken, kongrenin amacının dışına çıkılmasına izin verilmeyeceği vurgulandı. Kadın kolları kongresindeki bu tür olayların önlenmesi ve etkinliğin amacına uygun bir şekilde devam etmesi için gerekli önlemlerin alınması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Kadın Kolları Kongresinde Gergin Anlar: Özel’den Sert Tepki!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin