1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Jackson Muleka’yı satış opsiyonlu kiraladı!

Beşiktaş, Jackson Muleka’yı satış opsiyonlu kiraladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Kulübü, yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ederken, hücum bölgesinde görev yapan Jackson Muleka’nın Suudi Arabistan takımı Al Kholood ile anlaşmaya vardı.
Muleka’nın satın alma opsiyonlu kiralık transferi için Suudi Arabistan kulübü Beşiktaş’tan oyuncuyu kiralamak için anlaşmaya vardı. Al Kholood, Jackson Muleka için 750 bin euro kiralama bedeli ödeyecek ve oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanması durumunda Beşiktaş’a 3.25 milyon euro daha ödeyecek. Jackson Muleka, Standard Liege’den 3.35 milyon euroya transfer edilmişti ve Beşiktaş forması altında 79 maçta 15 gol atıp 3 asist yapmıştı.

Beşiktaş, Süper Kupa’da ezeli rakibi Galatasaray’ı 5-0’lık skorla yenerek sezonuna harika bir başlangıç yapmıştı. Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki siyah-beyazlılar, şampiyonluk hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda hücum bölgesinde görev yapan Jackson Muleka’nın takımdan ayrılacağı açıklandı. Al Kholood, Muleka’yı satın alma opsiyonuyla kiralayacak ve bu transfer için Beşiktaş’a 750 bin euro ödeyecek.

Jackson Muleka, Standard Liege’den 2022 yazında 3.35 milyon euro karşılığında transfer edilmişti. Siyah-beyazlı formayla çıktığı 79 maçta 15 gol atan ve 3 asist yapan Kongolu forvet, performansıyla dikkat çekiyordu. Al Kholood’un satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle Beşiktaş, oyuncunun transferinden hem kısa vadeli hem de potansiyel gelecekte gelir elde etmeyi planlıyor.

Beşiktaş Kulübü, transfer çalışmaları kapsamında hücum hattını güçlendirmek için Suudi Arabistan takımı Al Kholood ile Jackson Muleka’nın satın alma opsiyonlu kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. Bu transferle birlikte Muleka’nın ayrılışıyla Beşiktaş, yeni bir döneme girerken birtakım mali gelir beklentilerini de karşılamayı hedefliyor. Oyuncunun Beşiktaş kariyerindeki performansı ve Al Kholood’un ödeme planı, kulübün transfere ilişkin stratejisine ışık tutuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, Jackson Muleka’yı satış opsiyonlu kiraladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin