1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Lille Maçı İçin Fransa’ya Yola Çıktı

Fenerbahçe, Lille Maçı İçin Fransa’ya Yola Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Jose Mourinho’nun yönetiminde, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Fransız ekibi Lille ile deplasmanda karşılaşacak. Hazırlıklarını tamamlayan takım, maç için Fransa’ya gitmek üzere hareket edecek. Antrenmanın ilk bölümü basına açık olarak gerçekleştirildi ve çeşitli fiziksel ve taktiksel çalışmalar yapıldı. Sarı-lacivertliler, bugün özel uçakla Fransa’ya hareket edecekler.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Lille ile 6 Ağustos Salı günü deplasmanda karşılaşacak. Maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan takım, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde antrenman yaparak son noktayı koydu. Antrenman, basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirildi ve farklı fiziksel aktivitelerin yanı sıra taktik ve bireysel çalışmalara da yer verildi.

Jose Mourinho’nun yönetimindeki antrenman, ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Daha sonra futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise takım taktiksel ve bireysel çalışmalar gerçekleştirdi. Hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, bugün Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Fransa’ya hareket edecek.

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı öncesinde yapılan antrenman, basına açık bir şekilde gerçekleştirildi. Takım, çeşitli fiziksel ve taktiksel çalışmalarla maçın hazırlıklarını tamamladı. Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertliler, Lille ile oynayacakları maç için Fransa’ya gidecekler.

İlk bölümü basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmaları yaptı. Takım daha sonra 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise taktiksel ve bireysel çalışmalarla hazırlıklar tamamlandı. Fenerbahçe, maç için Fransa’ya doğru hareket edecek ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki mücadelesine başlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Lille Maçı İçin Fransa’ya Yola Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin