1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Opel Ağustos Ayında Satın Alma Koşullarını Açıkladı: İşte Detaylar!

Opel Ağustos Ayında Satın Alma Koşullarını Açıkladı: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opel, Ağustos ayında birçok modelinde cazip satın alma koşulları sunmaktadır. Binek ve hafif ticari araç modellerinde çeşitli seçeneklerle karşımıza çıkan firma, müşterilerine avantajlı fırsatlar sunmaktadır.

Opel’in sportif tasarıma sahip modeli Corsa, 200 bin lira için 12 ay vade ve %1,99 faizli kredi imkanıyla müşterilere sunulmaktadır. Ayrıca, Opel Astra modeli 180 bin liraya 12 ay vade ve %0 faizli kredi fırsatıyla alıcılarını beklemektedir.

SUV modellerinden Crossland, 180 bin liraya 12 ay vade ve %0 faizli kredi seçeneğiyle satışa sunulmuştur. Opel Mokka’nın vizör ve Pure Panel kokpit özellikleriyle dikkat çeken versiyonu da 180 bin lira için 12 ay vade ve %0 faizli kredi imkanıyla müşterilerine sunulmaktadır.

Opel’in SUV segmentindeki amiral gemisi Grandland, 200 bin lira için 12 ay vade ve %1,99 faizli kredi seçeneğiyle satıştadır. Firma, elektrikli araçlara da özel fırsatlar sunmaktadır. Yeni Opel Corsa’nın elektrikli versiyonu olan Corsa Elektrik, 200 bin lira için 12 ay vade ve %0 faizli kredi seçeneğiyle satın alınabilmektedir.

Opel Mokka ve Astra’nın da elektrikli versiyonları mevcuttur. Mokka Elektrik, 300 bin lira için 12 ay vade ve %0 faizli kredi fırsatıyla alıcıları beklemektedir. Opel Astra Elektrik ise aynı koşullarla satılmaktadır. Yeni Zafira modeli, 250 bin lira için 12 ay vade ve %0 faizli kredi avantajıyla satın alınabilmektedir.

Opel’in hafif ticari araç modelleri olan Combo, Combo Cargo, Vivaro Cargo, Vivaro City Van ve Movano da 250 bin lira için 12 ay vade ve %0 faizli kredi seçenekleriyle tercih edilebilir. Firmanın sunduğu bu avantajlı koşullarla, müşteriler farklı ihtiyaçlarına uygun araçları satın alabilme imkanı bulmaktadır. Ağustos ayında geçerli olan bu özel fırsatlar, Opel showroomlarında ve yetkili satıcılarında müşterileri beklemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Opel Ağustos Ayında Satın Alma Koşullarını Açıkladı: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin