1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kırıkkale’de Sulama Kavgası Kanlı Bitti: Baba, Oğul ve Torununu Vuran Şahıs Tutuklandı

Kırıkkale’de Sulama Kavgası Kanlı Bitti: Baba, Oğul ve Torununu Vuran Şahıs Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine bağlı Deredüzü köyünde meydana geldi. E.Ç. ile S.C. ve ailesi arasında tarla sulama konusunda çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. E.Ç’nin tabancayla açtığı ateş sonucu S.C, oğlu İ.C. ve torunu S.C. hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, olayın ardından şüpheli E.Ç’yi gözaltına aldı.

Deredüzü köyünde yaşanan acı olayın detaylarına göre, tarla sulama meselesi yüzünden çıkan tartışma çabucak şiddetli bir kavgaya dönüştü. E.Ç. ile S.C. ve ailesi arasındaki anlaşmazlık, silahların da devreye girmesiyle trajik bir şekilde sonuçlandı. E.Ç’nin birdenbire tabancasını çekip ateş etmesi sonucu S.C, oğlu İ.C. ve torunu S.C. yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, maalesef her üç kişinin de hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Jandarma ekipleri, köyde meydana gelen vahim olayın ardından hemen harekete geçti ve şüpheli E.Ç’yi gözaltına aldı. E.Ç’nin sorgusu ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Köy sakinleri ve aileler ise yaşanan acı olay nedeniyle derin bir üzüntü içinde.

Sulakyurt ilçesindeki Deredüzü köyünde gerçekleşen bu trajik olay, bölgede derin bir hüzün yarattı. Tarla sulama meselesinden çıkan basit bir tartışmanın bu şekilde sonuçlanması, herkesi şaşırttı ve üzdü. Köyde yaşayan insanlar, daha önce böyle bir şiddet olayıyla karşılaşmamış olmaları sebebiyle dehşete düştü.

Olayın ardından bölgeye intikal eden jandarma ekipleri, olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı. Cesetler, otopsi için adli tıp kurumuna gönderilirken, deliller toplanmaya başlandı. Şüpheli E.Ç’nin ifadesi alındıktan sonra soruşturma titizlikle yürütülmeye devam edecek.

Yaşanan bu acı hadise, ailenin tüm fertlerinin kaybedilmesiyle sonuçlanan büyük bir trajediye dönüştü. Köy halkı, böyle bir olayın içinde olmalarının şaşkınlığını ve üzüntüsünü atlatmaya çalışırken, yetkililer de olayın nedenlerini ve detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kırıkkale’de Sulama Kavgası Kanlı Bitti: Baba, Oğul ve Torununu Vuran Şahıs Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin