1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Transfer İçin Harekete Geçti: İşte Hedefindeki Yıldızlar!

Galatasaray Transfer İçin Harekete Geçti: İşte Hedefindeki Yıldızlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Süper Kupa’da ezeli rakibi Beşiktaş’a 5-0 yenilerek kötü bir başlangıç yaptı. Bu mağlubiyetin ardından transfer çalışmalarını hızlandıran takım, savunma bölgesine takviye yapmayı planlıyor. Teknik direktör Okan Buruk, Wilfried Zaha ile yaşadığı krizin ardından iki yeni oyuncu isteğini yönetime iletti. Başarılı teknik adam, bir sol bek ve bir stoper transferi istiyor.

Gabriel Sara’nın ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, İspanyol basınından gelen haberler doğrultusunda sol bek pozisyonu için Sergio Reguilon’u kadrosuna katmaya sıcak bakıyor. Ayrıca, Al Nassr’da forma giyen İspanya milli takımı oyuncusu Aymeric Laporte’u da transfer hedefleri arasında görüyor.

Taraftarlar, Süper Kupa maçındaki ağır yenilgi sonrasında yönetimden stoper transferi yapmasını istiyor. Bu beklentiler doğrultusunda yönetim, Laporte transferi için teklif yapabilir.

Sergio Reguilon’un 27 yaşında olup güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği takımlarda toplamda 28 maçta 4 asist yaptı. Diğer hedefleri olan Aymeric Laporte ise 30 yaşında ve 20 milyon euro piyasa değerine sahip. Al Nassr formasıyla geçtiğimiz sezon 39 maçta 4 gol 1 asist kaydetti.

Bu transfer hamleleriyle Galatasaray, kötü başlangıcını telafi etmeyi ve sezonu başarılı bir şekilde tamamlamayı hedefliyor. Taraftarlar da takıma yapılacak takviyelerle birlikte gelecek maçlarda daha iyi sonuçlar almayı umut ediyor. Galatasaray yönetimi, transfer çalışmalarını hızlandırarak takımın gücünü artırmayı planlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Transfer İçin Harekete Geçti: İşte Hedefindeki Yıldızlar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin