1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İçişleri Bakanı Açıkladı: Şırnak’ta Bir Asker Şehit Oldu!

İçişleri Bakanı Açıkladı: Şırnak’ta Bir Asker Şehit Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şırnak’ta meydana gelen olayda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre bir asker şehit oldu. Bakan Yerlikaya, paylaşımında şehit olan askerin ismini vererek, J.Asb.Kd.Çvş. Muhammet Kalaz’ın üs bölgesinde görev yaparken arama ve tarama faaliyetleri sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu belirtti.

Yerlikaya, paylaşımında aynı zamanda şehit Muhammet Kalaz için Allah’tan rahmet dileyerek, kederli ailesine, Jandarma Teşkilatı’na ve Türk milletine başsağlığı dileklerini iletti. Şehit olan askerin ailesine sabır ve başsağlığı mesajları ileten Bakan Yerlikaya, tüm Türk milletinin başı sağ olsun dedi.

Şırnak’ta gerçekleşen bu üzücü olay, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin üs bölgelerinde görev yapan askerlerin fedakarca görevlerini icra ettikleri sırada maruz kaldıkları riskleri bir kez daha gözler önüne serdi. J.Asb.Kd.Çvş. Muhammet Kalaz’ın vatanı için canını hiçe sayarak görevini icra ettiği ve bu nedenle de büyük bir kahramanlık örneği sergilediği vurgulandı.

Ülke genelinde olduğu gibi Şırnak’ta da devam eden terörle mücadele operasyonları sırasında bir askerin şehit olması, Türk milletini bir kez daha derinden üzdü. Ancak bu tür zor zamanlarda bile devletin ve milletin birlik ve beraberlik içinde olduğu, şehit olan askerlerin her zaman minnetle anıldığı ve ailelerinin yanlarında olduğu vurgulandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaşımıyla kamuoyuna duyurulan bu acı haber, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının vatan savunmasındaki kahramanlıklarını ve fedakarlıklarını bir kez daha hatırlattı. Şehit J.Asb.Kd.Çvş. Muhammet Kalaz ve diğer tüm şehitlerin aziz hatıraları önünde saygıyla eğilindiği belirtildi. Türk milleti, şehitlerine ve ailelerine her zaman minnet duyduğunu ve onların emanetlerine sahip çıkacağını bir kez daha gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri Bakanı Açıkladı: Şırnak’ta Bir Asker Şehit Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin