1. Haberler
  2. Spor
  3. Mert Müldür: “İlk Hedefim Avrupa Şampiyonası” – Fenerbahçe’de Şampiyonluk İstiyor!

Mert Müldür: “İlk Hedefim Avrupa Şampiyonası” – Fenerbahçe’de Şampiyonluk İstiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli futbolcu Mert Müldür, Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı ile büyük işler yapmayı hedeflediğini ve bu hedefe ulaşmadan önce Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti. A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 hazırlıkları kapsamında açıklamalarda bulunan Müldür, yarın Ernst Happel Stadyumu’nda Avusturya ile oynanacak özel maçın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını ifade etti.

Macaristan’da yapılan kamp sırasında basın mensuplarına konuşan Mert Müldür, 22 Mart Cuma günü Puskas Arena’da oynanan hazırlık maçını değerlendirdi. Müldür, takımın taktiksel olarak iyi bir performans sergilediğini, pozisyonlar bulduklarını ancak gol atamadıklarını söyledi. Avusturya maçının kendisi için ayrı bir önem taşıdığını dile getiren futbolcu, ailesinin Viyana’da yaşadığını ve maça katılacaklarını belirtti.

Mert Müldür, EURO 2024’te Türkiye’nin ilk hedefinin gruptan çıkmak olduğunu vurguladı. Müldür, son iki Avrupa Şampiyonası’nda gruptan çıkamamalarına rağmen bu sefer bunu başarmak istediklerini ifade etti. EURO 2024’ün kura çekimi sonucu Türkiye’nin Portekiz, Çekya ve elemelerden gelecek bir takımla F Grubu’nda yer alacağını belirten Müldür, bu grubun zorluğuna rağmen gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

Aynı zamanda Sassuolo’da oynayan Mert Müldür, İtalya Serie A’daki deneyimlerini de paylaştı. Cristiano Ronaldo ve Leao gibi üst düzey futbolcularla karşılaştığını belirten futbolcu, Ronaldo’yu karşısında oynamanın her zaman bir zevk olduğunu dile getirdi. Müldür, Sassuolo’da teknik direktörü olan De Zerbi’den de övgüyle bahsederek, takıma çok şey kattığını ve oyuncuları geliştirdiğini söyledi.

Mert Müldür, Premier Lig’i izlemeyi sevdiğini ancak oyun yapısı olarak İtalya Ligi’ni tercih ettiğini ifade etti. Türkiye Milli Takımı’nın genç oyunculardan oluştuğunu belirten Müldür, genç oyuncuların tecrübeli futbolcularla iyi bir kombinasyon oluşturduğunu ve takımın turnuvada ileriye gidebilecek güce sahip olduğunu düşündüğünü belirtti. Müldür, EURO 2024’ü dört gözle beklediklerini ve finale çıkmayı hedeflediklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mert Müldür: “İlk Hedefim Avrupa Şampiyonası” – Fenerbahçe’de Şampiyonluk İstiyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin