1. Haberler
  2. Spor
  3. Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klauss: Trabzonspor Galibiyetiyle Planımızı Başarıyla Uyguladık

Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klauss: Trabzonspor Galibiyetiyle Planımızı Başarıyla Uyguladık

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rapid Wien’in teknik direktörü Robert Klauss, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Trabzonspor’u deplasmanda 1-0 yenmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Klauss, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında oyuncularının plana bağlı kalarak güzel bir galibiyet elde ettiklerini belirtti. Takımının taktiksel disiplinine sadık kalarak galibiyeti aldığını söyleyen Klauss, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını ve rövanş maçını beklemeye geçeceklerini ifade etti. Klauss, oyuncularını taktiksel disiplinlerinden dolayı tebrik ederek, bu performanslarını sonraki maçlarda da sergilemek istediklerini söyledi.

Klauss, özellikle ilk yarıda üstün olduklarını belirterek, maçın ikinci yarısında gelen oyuncu değişiklikleri ile Trabzonspor’un karşılık vermesiyle gitti gelen bir oyun yaşandığını aktardı. Sonunda galibiyet golünü attıklarını söyleyen Klauss, takımının maça çok konsantre başladığını ve Trabzonspor’un ikinci yarıdaki atakları karşısında zorluk yaşasalar da bunun üstesinden geldiklerini belirtti. Tek maçlık bir galibiyetin şanslarını artırdığını ancak rövanş maçının hala yarı yarıya olduğunu dile getiren Klauss, takım olarak daha düşük bir değere sahip olmalarına rağmen zor bir maçı kazanarak galip geldiklerini söyledi.

Ayrıca Klauss, Trabzonspor’un defansif kadrosunun kendilerini şaşırttığını belirterek, Visca’nın kanatlardan etkili olacağını düşünerek buna önlem almaya çalıştıklarını dile getirdi. Mendy’in 8 numarada oynamasının ve Trabzonspor’un defansif kadrosunun sürpriz olduğunu söyleyen Klauss, takımının kendi oyun planına sadık kalarak maçı tamamladıklarını ifade etti. Klauss ayrıca Viyana’da birçok Türk yaşadığını ve bu eşleşmeye sevinenlerin olduğunu aktararak, gerekli analizleri yaparak işlerine odaklandıklarını belirtti.

Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klauss, Trabzonspor’u yenerek aldıkları galibiyetin değerini ve oyuncularının performansını övdü. Planlarına bağlı kalarak maçı kazandıklarını belirten Klauss, rövanş maçını beklediklerini ve aynı taktiksel disiplini sergilemeye devam edeceklerini ifade etti. Trabzonspor’un defansif kadrosu karşısında zorlanmalarına rağmen galip geldiklerini söyleyen Klauss, takımının özverili performansını övdü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klauss: Trabzonspor Galibiyetiyle Planımızı Başarıyla Uyguladık
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin