1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Altındağ’da Dehşet Veren İddia: Köpek Cesetleri ve Korkunç Detaylar!

Altındağ’da Dehşet Veren İddia: Köpek Cesetleri ve Korkunç Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Altındağ ilçesinde köpek cesetlerinin bulunduğu olayın tanığı Mehmet Işılar, ilk olarak Altındağ Belediyesi Veteriner Müdürlüğü’ne gittiklerini belirtiyor. Ancak, barınak görevlilerinin şüpheli davranışları üzerine barınaktan kovulduklarını ifade ediyor. Barınak görevlilerine köpeklerin nereye gittiği gibi sorular sorduklarını ancak cevap alamadıklarını belirten Işılar, daha sonra ise yerlerin yeni yıkandığını fark ettiklerini ve endişe duymaya başladıklarını dile getiriyor. Bu durumun ardından barınak görevlileri ile aralarında gerilim yaşandığını ve oradan ayrılmak zorunda kaldıklarını belirtiyor.

Yayılan kötü kokudan şüphelenerek bölgede arama yapan Işılar ve beraberindekiler, kesilmiş, şişmiş ve kanlarının fışkırdığı köpek cesetleri ile karşılaşıyor. Çukur içerisindeki vahşet karşısında şaşkına döndüklerini belirten Işılar, poşetlerin içinde dana başları, koyunlar ve yasaklı köpek ırklarına ait cesetlerin olduğunu aktarıyor. Bazı köpeklerin vücutlarında kesik ve delik izleri olduğunu da ifade ediyor. Bu korkunç manzarayı kazı sonucunda ortaya çıkan ve internette yayınlanan bozulmuş köpek cesetlerinin görüntülerini de paylaşıyor.

Olayın insanlık dışı boyutunu vurgulayan Işılar, köpeklerin nasıl öldürüldüğü konusunda spekülasyonlar olduğunu ancak umut ettiğini ve gerçeğin otopsi ile ortaya çıkacağını söylüyor. Günümüz Türkiye’sinde bu tür vahşetin yaşanıyor olmasının insanların ne kadar vicdansız hale gelebileceğini gösterdiğini belirten Işılar, bu tür olayların başka yerlere de sıçramasını istemediğini dile getiriyor.

Mehmet Işılar’ın yaşadıklarını anlatırken duyduğu endişe ve üzüntü olayın vahşetini daha da derinleştiriyor. Köpeklerin bu şekilde öldürülmesi ve cesetlerinin bulunması, toplumda büyük infial yaratırken, konunun üzerine titizlikle gitmek ve sorumluların gereken cezayı almasını sağlamak önem taşımaktadır. Bu tür vahşetin önlenmesi ve hayvan haklarının korunması için toplumun duyarlı olması ve benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altındağ’da Dehşet Veren İddia: Köpek Cesetleri ve Korkunç Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin