1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ortaköy’de Oturup Toplanırken Kız Arkadaşının Babasından Kaçtı!

Ortaköy’de Oturup Toplanırken Kız Arkadaşının Babasından Kaçtı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ortaköy’de yaşayan bir birey, 19 haziran günü saat 14.30 sıralarında, iddiaya göre, babasına ait bir otomobille, kız arkadaşının babası Ümit D.’den kaçarken, Akpınar köyü yolunda aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak karşı yönden gelen Murat Öztürk yönetimindeki bir araçla çarpıştı.

Çarpışma sonucunda savrulan araçtan, emniyet kemeri olmadığı için fırlayan ehliyetsiz sürücü, birkaç takla attıktan sonra hafif yaralı bir şekilde ayağa kalktı. Diğer araçtaki sürücü ile birlikte bazı yolcular yaralandı.

Kazayı görenler yardıma koşarken, Ümit D. ise kaza yapan aracın başında bulunan sürücüyü aramak için çaba sarf etti. Y.A.S.’nin araçtan çıktığını fark eden Ümit D. ise tepki gösterirken, çevredekiler araya girip durumu sakinleştirdi.

Kazada yaralananlar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, ağır yaralanan bir kişi yaşamını yitirdi.

Kaza günü Ümit D. adli işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, Y.A.S. ve babasına ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı idari para cezası uygulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ortaköy’de Oturup Toplanırken Kız Arkadaşının Babasından Kaçtı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin