1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Firar Edip Yakalandı! Uyuşturucu Kaçakçısının Adresi Bulundu

Firar Edip Yakalandı! Uyuşturucu Kaçakçısının Adresi Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, daha önce 3 kez uyuşturucu madde ticaretinden tutuklanan ve cezaevinden firar eden Varol Karkın isimli şüphelinin yaşadığı adresi belirledi. Karkın, dün gece saatlerinde Akşemsettin Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı. Varol Karkın’ın “Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan 9 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası olduğu ortaya çıktı.

Varol Karkın’ın daha önce de uyuşturucu madde ticareti suçundan üç kez tutuklandığı ve cezaevinde bulunduğu biliniyor. Ancak Karkın, cezaevinden kaçarak firar etmiş ve güvenlik güçlerinin uzun süren takibi sonucunda ikametgahı belirlenerek yakalanmıştır. Ekipler, Karkın’ın suç örgütleriyle bağlantılı olduğunu ve uyuşturucu ticaretini organize ettiğini tespit etmiştir.

Operasyon sırasında, Varol Karkın’ın evinde ve üzerinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde bulundu. Karkın’ın suç işleme amacıyla kullandığı malzemeler ve diğer deliller de ele geçirildi. Polis ekipleri, Karkın’ın suç dosyasını detaylı bir şekilde inceleyerek, daha önce işlediği suçlarla ilgili yeni delillere ulaşmayı hedeflemektedir.

Varol Karkın’ın tutuklanmasının ardından, emniyet yetkilileri, uyuşturucu ticaretiyle mücadele konusundaki kararlılıklarını tekrar vurgulayarak, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Ayrıca, halkın güvenliğini tehdit eden suç örgütleri ve şahıslarla tavizsiz bir mücadele yürütüleceği ifade edildi.

Varol Karkın’ın yakalanması ve tutuklanmasıyla birlikte, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu ticaretiyle mücadeledeki kararlılıklarını bir kez daha ortaya koymuş ve suçluların adalet önünde hesap vermelerini sağlamıştır. Halkın desteğiyle, huzur ve güvenliğin korunması için gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden polis ekipleri, suçun her türlüsüyle mücadele etmeye kararlı olduklarını belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Firar Edip Yakalandı! Uyuşturucu Kaçakçısının Adresi Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin