1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstasyon Çalışanları, Ambulans Şoförüne Saldırdı

İstasyon Çalışanları, Ambulans Şoförüne Saldırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt Yunus Emre Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda, 9 Ağustos Cuma gecesi yaşanan olayda alkollü olduğu iddia edilen bir kadına müdahale etmek için 112 Acil Sağlık ekibi olay yerine gitti. Sağlık ekibi, müdahale için gittikleri kadınla başka bir kadın arasında kavga olduğunu fark ederek polis ekiplerinden destek istedi. Bu sırada sağlık ekibiyle istasyon çalışanları arasında müdahale ve kadının hastane sevk edilmesiyle ilgili tartışma başladı.

İstasyon çalışanlarından biri sağlık personeline bağırdığı iddia edilen sakinleştirici yapılıp, kadının bir an önce istasyondan götürülmesi gerektiğini söyleyerek tepki gösterdi. Tartışma devam ederken, sağlık ekibi alkollü kişiye müdahalenin bu şekilde yapılamayacağını belirttiği sırada benzin istasyonu çalışanları M.G. ile D.D. ambulans şoförü Bülent Bal’a saldırdı.

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde ambulans şoförünün kalabalık içinde birden fazla kişinin yumruklu saldırısına uğradığı ve bir kişinin motosikletini şoförün üzerine sürerek yere düşürdüğü anlar yer aldı. Polis ekipleri olay yerine gelerek M.G. ile D.D.’yi gözaltına aldı ve tutuklandı.

Saldırıya uğrayan Bülent Bal yaşadığı dehşet anlarını anlatarak “Görevi bırakma” düşüncesine ilk defa yakalandı ve ambulans şoförü olarak 2009’dan beri Esenyurt’ta, Güngören’de ve Bağcılar’da görev yapıyordu ve sürekli saldırılara maruz kaldığını belirtti. Güvenlik sorunu ve korku nedeniyle belki de 112’den tayin isteyeceğini ya da emekli olmayı düşündüğünü söyledi.

Bülent Bal’ın ekip arkadaşı Gülnihal P. ise, çaresizlik içinde olduklarını ve saldırganların sürücülerine saldırıda bulunduğunu belirtti. Güvenlik olmadığını görünce sürücülerini araca kilitleyerek korumaya çalıştıklarını ve yalnız kaldıklarını ifade etti. Psikolojisinin bozulduğunu ve bir sonraki nöbete nasıl gideceğini bilmediğini söyledi ve saldırılara karşı çaresiz olduklarını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstasyon Çalışanları, Ambulans Şoförüne Saldırdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin