1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu’na Dava Açıyor: “Hesaplaşma Zamanı Geldi”

Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu’na Dava Açıyor: “Hesaplaşma Zamanı Geldi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti’nin eski lideri Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmesini yorumladı. Kılıçdaroğlu, “Sayın Akşener’i daha sonraki süreçte Saray’da görünce doğrusunu isterseniz şaşırmadım… Yaşadığımız bu topraklarda maalesef ihaneti de görebiliyoruz” şeklinde konuştu.

Meral Akşener ise Kılıçdaroğlu’nun sözlerine karşı yargıya başvurma kararı aldı. Akşener, “Dilekçe çalışıyorum şu anda daha vermedim ama mahkemeye vereceğim. Dolayısıyla annemin amcası Yemen şehidi, babamın amcası İstiklal madalyalı Atatürk’ün arkadaşı bunu benim ailemin kaldırması mümkün değil” dedi.

Akşener, Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında da şikayetçi olacağını belirterek, “Mahkemede hesaplaşacağız kendisiyle. Her şeyin nasıl olduğunu çok açık, net ve kendi içimde tuttuğum her şey dahil dilekçede olacak” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ’ın daha önceki açıklamaları da gündemde. Kılıçdaroğlu, Akşener’in Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Erdoğan’la görüşmesine ilişkin, “6 lider Türkiye’yi nasıl yöneteceğimiz konusunda bir ortak mutabakat metni üzerinde anlaşmışsak, Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçişte yapılacak Anayasa değişiklikleri konusunda anlaşmışsak masadan kalkma ve tekrar masaya dönme süreci yaşamamalıydık” demişti.

Ümit Özdağ ise 2018 genel seçimleri sürecinde Meral Akşener’in danışmanlarından birinin kendisine “Bana nedenini sorma, adamı cumhurbaşkanı seçiyoruz” dediğini iddia etmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu’na Dava Açıyor: “Hesaplaşma Zamanı Geldi”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin