1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Yeniden Refah Partisi Belediye Başkanlarına Siyasi Şantaj İddiası: Fatih Erbakan’dan Sert Tepki!

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkanlarına Siyasi Şantaj İddiası: Fatih Erbakan’dan Sert Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Erbakan, 13 Ağustos 2024 tarihinde AK Parti’ye tepki gösterdi. Erbakan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden seçilen belediye başkanları ve meclis üyelerinin AK Parti iktidarının siyasi baskısı altında olduklarını belirtti. İktidardaki kişilerin, Yeniden Refah Partisi’nden seçilen belediye başkanlarına hizmet yapmayacaklarını açıkça ima ettiklerini ve bu hizmetler karşılığında istifa ederek AK Parti’ye geçmelerini talep ettiklerini dile getirdi. Bu durumu siyasi bir şantaj olarak nitelendiren Erbakan, milletin iradesini hiçe saymanın ne siyasi ne de ahlaki bir davranış olduğunu vurguladı.

Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nden seçilen belediye başkanlarının faaliyetlerinin engellenerek hizmet edemez hale getirilmeye çalışıldığını belirtti. Bu durumun milletin 31 Mart’ta ortaya koyduğu iradeyi yok saymak anlamına geldiğini ifade etti. Şahsi ikbal ve menfaatler uğruna siyasi safların değiştirilmesi ve milletin tercihinin hiçe sayılmasının affedilemeyeceğini vurgulayan Erbakan, bu tür siyasi operasyonların Yeniden Refah Partisi’nin yükselişini durduramayacağını belirtti. Partilerinin milletin büyük ilgisiyle her geçen gün büyüdüğünü ve hedefe doğru emin adımlarla ilerlediğini belirtti.

Erbakan’ın paylaşımı, Türkiye’nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olan Yeniden Refah Partisi’nin yükselişine dikkat çekti. Partinin her ay üye kayıt rekorları kırdığını ve büyük bir teveccüh gördüğünü belirtti. Erbakan’ın paylaşımı, AK Parti’nin siyasi baskılarına ve şantajlarına karşı durarak milletin iradesine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Partisinin hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini ve bu yolda durdurulamayacağını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeniden Refah Partisi Belediye Başkanlarına Siyasi Şantaj İddiası: Fatih Erbakan’dan Sert Tepki!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin