1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Safari aracı uçurumdan yuvarlandı, 1 ölü 1 yaralı

Safari aracı uçurumdan yuvarlandı, 1 ölü 1 yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, Sugözü Mahallesi Kütürüp Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Bir aile olan Emre Alıcı, eşi Esma Alıcı (31) ve 1 yaşındaki kızları Fatma Ela Alıcı ile birlikte evlerinden çıkarak 07 AYK 891 plakalı safari araçlarına bindiler. Araç çalışmadığı için Emre Alıcı araçtan indi ve el frenini kontrol etmeye çalıştığı sırada araç bir anda hareket etmeye başladı. Emre Alıcı’nın çabaları sonuç vermedi ve araç önce duvara çarparak ardından hızla yokuş aşağı geri giderek uçuruma yuvarlandı.

Uçurumun kenarına geldiğinde araçta bulunan Esma Alıcı ve kızı Fatma Ela Alıcı ağır şekilde yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri Esma Alıcı’nın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı kız çocuğu hastaneye yetiştirilirken yolda hayatını kaybetti. Bu acı olayın ardından yakınları sinir krizi geçirdi. Anne ve kızın cansız bedenleri savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Soruşturma başlatıldı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde aracın aniden hareket etmesi, Emre Alıcı’nın müdahale etmesi ve aracın uçurumda gözden kaybolması görülebiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Safari aracı uçurumdan yuvarlandı, 1 ölü 1 yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin