1. Haberler
  2. Ankara
  3. Altınok: “Mansur Yavaş’a Çağrı: Daireleri Çıkar, İstifa Ediyorum!”

Altınok: “Mansur Yavaş’a Çağrı: Daireleri Çıkar, İstifa Ediyorum!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle’de bir etkinliğe katıldı ve gazetecilerin sorularını yanıtlarken Antalya’da 10 yıl önce bir daire aldığı iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin bu iddiaları yöneltmesi üzerine Altınok, almadığı dairenin iddiasının nasıl olabileceğini sordu ve dile getirilen iddiaların üzerine dava açacaklarını belirtti. Ayrıca Mansur Yavaş’ın kendisi hakkında yalan söylediğini, iftira attığını ve çamur attığını iddia etti. 600 dairenin tapusunun Turgut Altınok adına çıkartılması durumunda istifa edeceğini söyleyen Altınok, Yavaş’ın ise şeref ve onuru varsa istifa etmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca yalan, iftira ve ahlaksızlık suçlamalarında bulundu.

Altınok, seçimin son haftasına girilmesiyle birlikte Ankara’daki durumu değerlendirirken Yavaş’ın Ankara’ya bir şey yapmayacağını, yol yaparsa trafik sıkışır gibi sözler sarf ettiğini belirtti. Başkent’in Yavaş için fazla geldiğini ve Ankara’nın sağduyuya sahip olacağını, eser ve hizmet belediyeciliğinin Ankara’da galip geleceğini vurguladı. Yavaş’la beş yılda Ankara’nın felaket olacağını dile getiren Altınok, Ankara’nın ya kazanacağını ya da çok şey kaybedeceğini ifade etti.

Ayrıca Belçika’da terör örgütü PKK destekçilerinin Türk vatandaşlarına yönelik saldırılarına da değinen Altınok, Ülkü Ocakları’na yapılan saldırıyı kınadıklarını ve Ülkü Ocakları’nın Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sigortası olduğunu belirtti. Ülkü Ocakları’nın Türk milletine, vatanına, milletine, devletine, diline ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirdiğini dile getiren Altınok, bu saldırıyı şiddetle kınadıklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altınok: “Mansur Yavaş’a Çağrı: Daireleri Çıkar, İstifa Ediyorum!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin