1. Haberler
  2. Ankara
  3. Altınok’tan Ankara’ya çağrı: Ankara Hizmete Evet Diyecek!

Altınok’tan Ankara’ya çağrı: Ankara Hizmete Evet Diyecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turgut Altınok, Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak A Haber’e konuk oldu ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Altınok, Ankara’nın önemli sorunlarını ele alırken, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı.

Ankara’nın hizmete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Altınok, Ankara halkının artık “evet” diyerek yeni bir döneme hazır olduğunu belirtti. AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetlere yeni eserler eklenmesi gerektiğini ifade eden Altınok, mevcut belediye yönetiminin ulaşım sorununu çözemediğini ve bu durumun Ankara’nın geleceği için büyük bir tehdit oluşturabileceğini dile getirdi.

Altınok’un açıklamaları arasında dikkat çeken bir nokta da, belediye başkanlığına seçildikten sonra mal varlığının azaldığını belirtmesiydi. Tapu kayıtlarına bakıldığında, belediye başkanlığından önce edinilen gayrimenkullerin tarihlerinden anlaşılabileceğini ifade eden Altınok, mevcut belediye başkanının ise tapuları bir türlü çıkaramadığı takdirde istifasını vermesi gerektiğini savundu. Ayrıca, diğer bir aday olan Mansur Yavaş’ın mal varlığının zaman içinde arttığını ve bu durumun şeffaflığa aykırı olduğunu iddia etti.

Mansur Yavaş’ın mal varlığına ilişkin detayları da paylaşan Altınok, Yavaş’ın Ankara’da sahip olduğu dairenin 25 milyon lira değerinde olduğunu ve ayrıca Londra’dan daire satın aldığını belirtti. Ortaya atılan iddiaların üzerine gitmekte kararlı olduğunu dile getiren Altınok, belediye başkan adaylığı sürecinde dürüstlük ve şeffaflık ilkelerine bağlı kaldığını vurguladı. Ankara’nın geleceği için daha iyi bir yönetim anlayışının gerekliliğine dikkat çeken Altınok, seçimlerin demokratik bir ortamda ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmesi gerektiğinin altını çizdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altınok’tan Ankara’ya çağrı: Ankara Hizmete Evet Diyecek!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin