1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Tunç Soyer’in CHP Genel Başkanlığı İddialarıyla İlgili Son Gelişmeler!

Tunç Soyer’in CHP Genel Başkanlığı İddialarıyla İlgili Son Gelişmeler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in eski Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in CHP genel başkanlığı için aday olacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Soyer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yorum yapmak ve konuşmak için henüz erken. Karar verdiğimde kamuoyu ile paylaşacağım. Şu an ne söylersek farklı yorumlara neden olabilir” diyerek net bir şekilde belirsizlik yaratmıştı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüştükten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Tunç Soyer’in adaylık iddiaları sorulmuştu. Kılıçdaroğlu, “Onu Tunç Bey’e sormanız lazım. Benden değil” şeklinde net bir cevap verdi.

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisine dava açacağı söylentilerine ilişkin soruya ise Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin bu kadar önemli sorunları varken Sayın Akşener’in dava açması neyi değiştirir ki?” şeklinde sert bir yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, verdiği bir röportajda Akşener’in AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin ise, “Sayın Akşener’in Saray’da olmasına şaşırmadım. Üzülerek söylemeliyim ki, vatan hainliği bile görülebiliyor bu topraklarda” ifadesini kullanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tunç Soyer’in CHP Genel Başkanlığı İddialarıyla İlgili Son Gelişmeler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin