1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Evden kaçan hükümlü hayaleti gibi döndü!

Evden kaçan hükümlü hayaleti gibi döndü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurum’daki açık cezaevinden kaçan Şafak Saydam, Palandöken ilçesi Yunusemre Mahallesi’nde bulunan amcası ve kayınpederi Şener Saydam’ın evine gitti. KOAH hastası olan Şafak Saydam, eşinin kapısını çalmış ve içeri alınmıştır. Eşiyle barışmak istediğini belirtmiştir. Ancak tartışma sırasında tabancasını çıkararak ateş etmiş ve eşi yaralanmıştır. Polis tarafından kaçarken yakalanmıştır. Eş hastanede tedavi görürken hayatını kaybetmiştir.

Şafak Saydam ve ağabeyi Alay Saydam, Erzurum 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkarılmıştır. Şafak Saydam, olayın ardındaki nedenleri anlatmış ve silahı satın aldığını iddia etmiştir.

Şener Saydam, kızının cenazesine oksijen tüpü ile katılarak duygularını paylaşmıştır. Elif’i koruyamadığı için üzgün olduğunu belirtmiş ve olayın sanıklarından şikayetçi olmuştur.

Kadın cinayeti davasına müdahil olan avukat Begüm Osma, Elif’in yaşam mücadelesini anlatarak dosyanın detaylarını paylaşmıştır. Amacın, her iki failin de en ağır cezayı alması olduğunu belirtmiş ve adaletin sağlanması için mücadele edeceklerini vurgulamıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Evden kaçan hükümlü hayaleti gibi döndü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin