1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Rakibi Lugano, Partizan’ı Eleyerek Play-off Turuna Yükseldi

Beşiktaş’ın Rakibi Lugano, Partizan’ı Eleyerek Play-off Turuna Yükseldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi’nin 3. Eleme Turu’nda, Lugano ve Partizan arasında oynanan maç sonucunda Lugano, Beşiktaş’ın play-off turundaki rakibi oldu. Mattia Croci-Torti’nin yönetimindeki Lugano, deplasmanda 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Partizan’ı 2-2 berabere bırakarak tur atladı. Maçın normal süresi 2-1 Partizan üstünlüğü ile sonuçlanmış, Partizan’ın gollerini Ghayas Zahid ve Svetozar Markovic kaydetmişti. Lugano’nun turu getiren gollerini ise Renato Steffen ve Belhadj Mahmoud attı. Lugano’da Albian Hajdari, 87. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Beşiktaş, Lugano ile play-off turunda karşılaşacak.

Play-off turu maçlarının ilk ayağı 22 Ağustos’ta, rövanş müsabakaları ise 29 Ağustos’ta oynanacak. Beşiktaş, ilk maçı deplasmanda yapacak. Beşiktaş taraftarları, Beşiktaş’ın Lugano ile olan karşılaşmasını heyecanla bekliyor. Lugano’nun Beşiktaş karşısında nasıl bir performans sergileyeceği ve hangi oyuncuların öne çıkacağı merak konusu.

Sonuç olarak, Lugano’nun Partizan’ı eleyerek Beşiktaş’ın rakibi olması futbolseverler arasında heyecan yaratmış durumda. Beşiktaş, play-off turunda Lugano karşısında nasıl bir performans sergileyecek, maçın skoru ne olacak gibi sorular şimdiden akılları meşgul etmeye başladı. Beşiktaş’ın taraftarları, takımlarının Avrupa Ligi’ndeki yolculuğunu heyecanla takip ediyor ve Beşiktaş’ın başarılı sonuçlar almasını umut ediyor. Bu maç, Avrupa Ligi’nin heyecanını doruk noktasına çıkaracak ve futbol tutkunları için unutulmaz anları beraberinde getirecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ın Rakibi Lugano, Partizan’ı Eleyerek Play-off Turuna Yükseldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin