1. Haberler
  2. Spor
  3. Antalyaspor, Arjantinli Golcü Futbolcu Adolfo Gaich’i Satın Aldı!

Antalyaspor, Arjantinli Golcü Futbolcu Adolfo Gaich’i Satın Aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig takımı Antalyaspor, 25 yaşındaki Arjantinli golcü futbolcu Adolfo Julian Gaich’i satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiraladı. İmza töreni Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleşti ve Asbaşkanlar Ali Altun ve Levent Ördek de törende yer aldı. Levent Ördek, yaptığı konuşmada Gaich’in geçen sezon Rize’de başarılı performanslar sergilediğini ve Antalyaspor’un tercih ettiği bir oyuncu olduğunu belirtti. Kronik sağlık sorunları nedeniyle tercih edilen Gaich, CSKA Moskova’da antrenmanlara katıldı ve hazır olduğunu kanıtladı.

Asbaşkan Ali Altun, takımdaki golcü ihtiyacını Gaich’in dolduracağını söyledi. Genç yaşına ve hırslı yapısına vurgu yaparak, Gaich’in takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. Satın alma opsiyonu kulüpte olmak şartıyla yapılan 1 yıllık kiralık anlaşmanın uzun yıllara yayılmasını umduklarını belirtti.

Gaich ise Antalyaspor’a geri dönmekten mutlu olduğunu ifade etti. Şimdi yeni bir meydan okumayla karşı karşıya olduğunu belirten Arjantinli futbolcu, bu sezon en iyisini yapmaya odaklanacağını ve takımının başarısı için çalışacağını vurguladı. Alex de Souza ile güçlü bir ekip olacaklarını belirten Gaich, rakiplerine karşı en iyisini ortaya koymak için mücadele edeceklerini dile getirdi.

Antalyaspor’un transfer ettiği Adolfo Julian Gaich, ligdeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor. Takımının başarısı için elinden gelenin en iyisini yapmaya kararlı olan Gaich, yeni sezon için heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor. Taraftarların da desteğini arkasına alarak, Antalyaspor formasıyla sahada büyük başarılara imza atmayı amaçlıyor. Süper Lig’de 1 yıllığına kiralanan Gaich’in performansı merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalyaspor, Arjantinli Golcü Futbolcu Adolfo Gaich’i Satın Aldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin