1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Gabriel Paulista İle İlgili Sevindirici Haberi: Sakatlıktan Dönüş!

Beşiktaş’ın Gabriel Paulista İle İlgili Sevindirici Haberi: Sakatlıktan Dönüş!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, 16 Ağustos 2024 tarihinde Antalyaspor ile oynayacakları maç öncesinde, sakatlığı bulunan Gabriel Paulista’nın takımla çalışmalara başlamasıyla sevindirici bir gelişme yaşadı. Sabah antrenmanına katılan Paulista’nın, Antalyaspor maçında kadroya alınarak teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un tercih etmesi durumunda ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. 33 yaşındaki Brezilyalı stoper, Süper Lig’deki Samsunspor maçında attığı golle iyi bir başlangıç yapmıştı.

Gabriel Paulista’nın sakatlık durumu sebebiyle Antalyaspor maçında oynayıp oynamayacağı belirsizdi. Ancak bugün gerçekleştirilen sabah antrenmanında takımla çalışmalara başladı. Bu durum, Beşiktaş taraftarları ve teknik heyeti sevindirdi. Giovanni van Bronckhorst’un, Gabriel Paulista’yı kadroya alması ve maçta sahaya sürmesi bekleniyor. Paulista’nın performansıyla dikkat çektiği ilk Süper Lig maçında Samsunspor’a attığı gol, taraftarlar arasında umut ve heyecan yarattı.

Gabriel Paulista, 33 yaşında ve Brezilyalı bir stoperdir. Süper Lig’deki ilk maçında gol atarak takıma büyük bir katkı sağlamış ve taraftarlarının sevgisini kazanmıştır. Antalyaspor maçında ilk 11’de sahaya çıkması beklenen tecrübeli oyuncu, Giovanni van Bronckhorst’tan forma şansı bekliyor. Gabriel Paulista’nın sakatlığından kısa sürede tamamen iyileşmesi, Beşiktaş’ın defans hattındaki gücünü artırarak takımın şampiyonluk yolunda ilerlemesine yardımcı olabilir.

Beşiktaş, Antalyaspor maçı öncesinde Gabriel Paulista’nın takımla çalışmalara başlamasıyla moral kazandı. Tecrübeli stoper, Samsunspor maçında attığı golle hemen takımın önemli bir ismi haline gelmişti. Antalyaspor maçında da aynı performansı sergilemesi ve takıma katkı sağlaması beklenen Gabriel Paulista, taraftarların ve teknik heyetin güvenini kazanmış durumda. Beşiktaş taraftarları, Paulista’nın sahada göstereceği performanstan umutlu ve heyecanlı bir şekilde maçı bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ın Gabriel Paulista İle İlgili Sevindirici Haberi: Sakatlıktan Dönüş!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin