1. Haberler
  2. Spor
  3. Lewandowski’nin İki Golüyle Barcelona, Valencia’yı Devirdi!

Lewandowski’nin İki Golüyle Barcelona, Valencia’yı Devirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

La Liga’nın ilk haftasında oynanan Barcelona – Valencia maçında, Barcelona deplasmanda Valencia’yı 2-1 mağlup etti. Maçın ilk yarısında Valencia 1-0 öne geçerken, Barcelona’nın Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski, 45+6 ve 49. dakikalarda attığı gollerle takımını galibiyete taşıdı. Valencia’nın tek golünü ise 44. dakikada Hugo Duro kaydetti.

Barcelona, bu galibiyetle sezona 3 puanla başlarken, bir sonraki maçında evinde Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Valencia ise maç sonucuyla puan alamadığı için bir sonraki maçında Celta Vigo deplasmanına gidecek.

Maçın başlamasıyla birlikte Barcelona ve Valencia takımları birbiriyle karşılaştı. Barcelona, geriye düştüğü maçtan 2-1 galip ayrıldı. Maçın yıldızı Robert Lewandowski, skoru lehlerine çeviren gollerini 45+6 ve 49. dakikalarda attı. Valencia’nın tek golünü ise 44. dakikada Hugo Duro kaydetti.

Barcelona, bu galibiyetle sezona 3 puanla başlamış oldu ve bir sonraki maçında Athletic Bilbao’yu evinde konuk edecek. Valencia ise maç sonucuyla puan alamadığı için bir sonraki maçında Celta Vigo deplasmanına gidecek.

Maç sonucunda Barcelona’nın galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, Robert Lewandowski’nin golleriyle Barcelona, Valencia karşısında 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Barcelona 3 puanla lige başlarken, Valencia ise maçtan mağlup ayrılarak bir sonraki maçında Celta Vigo deplasmanına gidecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lewandowski’nin İki Golüyle Barcelona, Valencia’yı Devirdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin