1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kaçarak evlenen çiftin 36 yıl sonra renkli düğünü!

Kaçarak evlenen çiftin 36 yıl sonra renkli düğünü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazar ilçesine bağlı Aktepe köyünde yaşayan bir çift, ailelerinin rıza vermemesi üzerine kaçarak evlenmiş. 1988 yılında evlenen Mikail ve Nebahat isimli çift, düğün yapamadıkları için 36 yıl sonra düğün yapmaya karar vermişler.

Köylüleri ve komşuları davet eden çift, özel kıyafetler giyerek evlerinin önündeki alanda renkli bir düğün organize etmişler. Düğün tulum eşliğinde başlamış ve davetliler Karpuz çiftini tebrik etmişler. Gece boyunca devam eden düğünde horon oynanmış ve atma türkü geleneği yaşatılmış.

Çiftin oğlu Cihan Karpuz, düğüne katılarak babasının düğününe katılmak çok özel bir deneyim olduğunu belirtmiş. Mutlu olduğunu ifade eden Cihan, anne ve babasının 36 yıldır mutlu olduklarını ve bundan sonra da mutluluklarının devamını dilediğini söylemiş.

Düğünün hikayesini anlatan köy sakinlerinden İsmet Baltacı, çiftin olaylı bir şekilde evlenip sonra barıştıklarını ve 2 çocuklarını evlendirdikten sonra düğün yapma kararı aldıklarını anlatmış. Bu olayın asırlardır görülmemiş bir olay olduğunu belirtmiş ve çifti tebrik etmiş.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaçarak evlenen çiftin 36 yıl sonra renkli düğünü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin