1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İzmir’deki Yangın Felaketi: Evler Kül Oldu, Canlar Zor Kurtuldu!

İzmir’deki Yangın Felaketi: Evler Kül Oldu, Canlar Zor Kurtuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ege Bölgesi’nde devam eden yangınlar, birçok evin ve yapının zarar görmesine neden oldu. Karşıyaka ilçesine bağlı Sancaklı ve Doğançay köylerinde yaşayan vatandaşlar, yangının etkisi altında kalarak büyük kayıplar yaşadı. Sancaklı Köyü sakini Durmuş Ali, yetersiz müdahale nedeniyle yangının kontrol altına alınamadığını belirtti. İzmir’in ciğerlerinin kaybedildiğini ifade eden Ali, yangının vahşice hayvanlara da zarar verdiğini dile getirdi.

Yangında etkilenen Doğançay Mahallesi sakini Cafer Özçelik, evini ve eşyalarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Canını zor kurtaran Özçelik, yardım eli beklediklerini vurguladı. Aynı şekilde Selahattin Öztürk’ün hayvanları da yangından etkilendi, 6 köpeği telef oldu. Öztürk, evini ve iş yerini yıkıma uğratan yangın sonucunda büyük kayıplar yaşadı.

Sancaklı Mahallesi’ndeki yangında evini ve 12 büyükbaş hayvanını kaybeden Abdullah Özatak da devletten yardım talep etti. Hayvanları ve evini kaybetmenin acısını yaşayan Özatak, geçimini sağlayan kaynaklarını kaybetmenin yıkıcı etkisini hissetti. Aynı şekilde, Sancaklı köyü sakini Necmiye Hanım da 5 keçisini yangında kaybetmenin şokuyla karşı karşıya kaldı ve yardım eli beklediğini ifade etti.

Yangının ardından, bölgede birçok ev ve arazi zarar gördü. Yurttaşlar, yangının ardından yaşadıkları kederi ve kayıpları paylaşarak, devletten yardım talep ettiler. Geçim kaynaklarını yitiren vatandaşlar, yeniden hayata tutunabilmek için destek beklediklerini dile getirdiler. Doğançay ve Sancaklı köylerinde yaşanan yangın felaketi, bölgede büyük bir yıkıma neden oldu ve vatandaşlar, acil yardımın gerekliliğine dikkat çektiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’deki Yangın Felaketi: Evler Kül Oldu, Canlar Zor Kurtuldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin