1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da Hava Sıcaklığı 40 Derece!

Antalya’da Hava Sıcaklığı 40 Derece!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’nün verilerine göre, kentte hava sıcaklığı 40 dereceye ulaşırken, deniz suyu sıcaklığı 30 derece ve nem oranı %49 olarak ölçüldü. Nemin etkisiyle hissedilen yüksek hava sıcaklığı nedeniyle, vatandaşlar ve turistler Konyaaltı sahili ile Sarısu sahillerine denize girmek için akın etti. Kimileri suyun keyfini çıkarırken, bazıları kumsalda güneşlenmeyi tercih etti. Azalar gölgelik alanları ve ağaç altlarını tercih etti.

Sahile yakın noktalarda ağaçlık alanlarda oturanlar ve gölgeliklerde sıcaktan korunmaya çalışanlar vardı. Sarısu Plajı’nda piknik yapmayı tercih eden vatandaşlar, yoğunluk nedeniyle yer bulmakta zorlandı. Sarısu’da 15 aydır yaşayan Murat Utanç, Antalya’nın güzelliklerinden bahsederek, buraya alıştıklarını ve hava sıcaklığının zorlayıcı olduğunu belirtti.

Gözde Karataş adındaki bir vatandaş, sahilde sigara izmaritlerinin çevreye zarar verdiğine dikkat çekerek, herkesin duyarlı olması gerektiğini söyledi. Aynı sahilde mangal yakarak piknik yapan Caner Bolat ise 24 yıldır Antalya’da yaşadığını ancak hala sıcak havaya alışamadığını ifade ederek, kışı tercih ettiğini söyledi. Antalya’nın yaşanabilir bir şehir olduğunu vurgulayarak, sıcaklığa katlanmak zorunda olduklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Hava Sıcaklığı 40 Derece!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin