1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse İle İlgili Şok İddia: Görevden Alındı mı?

İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse İle İlgili Şok İddia: Görevden Alındı mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse’nin orman yangınları sonrasında görevden alındığı iddiaları gündeme geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise Derse’nin emeklilik dilekçesi vererek görevden ayrıldığını belirttiler. Derse, sosyal medya hesabından emeklilik dilekçesini verdiğine dair bir paylaşım yaparak ayrıldığını duyurdu.

15 Ağustos’tan bu yana İzmir’de Karşıyaka, Urla, Menderes, Ödemiş, Bayındır ve Tire ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale etmek için orman ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Ancak yangınlarla ilgili yaşanan bu süreçte İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse’nin görevden alındığı iddiaları ortaya atıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise bu iddialar yalanlandı. İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse’nin emeklilik dilekçesi vererek görevinden ayrıldığı ve bu kararın kendi iradesiyle alındığı belirtildi. Belediye yetkilileri, Derse’ye hizmetleri için teşekkür ederek sağlık ve esenlikler dilediler.

İsmail Derse de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılığını duyurdu. “Son görevimi ciddiyetle yapmanın haklı gururu ile dilekçemi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına vermiş olup, 32 yılı güzel anılarla geride bıraktım” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımıyla Derse, görevinden ayrılırken yaşadığı duyguları takipçileriyle paylaştı.

İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse’nin emeklilik kararı alması, orman yangınlarının ardından gelen eleştirilere ve olumsuzluklara karşı bir adım olarak yorumlandı. Derse’nin 32 yıllık hizmetinin ardından bu kararı alması, kamuoyunda farklı yorumlara neden oldu.

Yaşanan bu süreçte, İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse’nin görevden alınıp alınmadığına dair çelişkili bilgilerin ortaya çıkması, İzmir’deki orman yangınları sonrasında kamuoyu tarafından merakla takip edildi. Derse’nin görevinden ayrılmasının ardında yatan nedenler ve emeklilik kararıyla ilgili detaylar ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse İle İlgili Şok İddia: Görevden Alındı mı?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin