1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Pendik’in ‘Yürüyen Adam’ı Selami Salman Evde Ölü Bulundu!

Pendik’in ‘Yürüyen Adam’ı Selami Salman Evde Ölü Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Pendik’te yaşayan ve yıllardır D-100 Karayolu Tuzla-Maltepe arasında düzenli olarak yürüyüş yapan, ‘Yürüyen adam’ olarak tanınan Selami Salman, evinde ölü bulundu. Olay sonrasında Salman’ın cesedi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından Salman’ın cenazesi babası ve aile yakınlarına teslim edildi. Cenazenin Pendik’te düzenlenecek olan cenaze töreninin ardından defnedileceği belirtildi.

Komşularının 2 gün boyunca haber alamadığı Selami Salman’ın durumundan şüphelenilmesi üzerine, Pendik Kavakpınar Mahallesi’ndeki evine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Salman’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ve sağlık ekiplerinin incelemelerinin ardından Salman’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.

Salman’ın komşularından Ahmet Demir, Salman’ın iyi bir insan olduğunu ve kimseye zararı olmadığını belirtti. Demir, Salman’ın sürekli yürüyüş yaparak stres attığını ve kendi halinde birisi olduğunu ifade etti. Aynı zamanda Salman’ın akli dengesini kaybettiğini de ekledi. Demir, en son Salman’ı Cumartesi günü gördüğünü ve sonrasında evinden çıkmadığını fark ettiğini söyledi.

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Selami Salman’ın cenazesi öğle saatlerinde babası ve aile yakınları tarafından alındı. Pendik’te kılınacak cenaze namazının ardından Salman’ın defnedileceği açıklandı. Böylece, ‘Yürüyen adam’ olarak bilinen Selami Salman’ın ani ölümü sevdiklerini ve toplumda tanınan bir figürü derin üzüntüye boğdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pendik’in ‘Yürüyen Adam’ı Selami Salman Evde Ölü Bulundu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin