1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul’da Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Muhabir Öldü

İstanbul’da Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Muhabir Öldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yaralı olarak götürülen Özçelik adlı kişinin adli raporunda, 6-7 sokak köpeğinin saldırısına uğradığı belirtilmişti. Entübe edilen Özçelik’in vücudunda 4 ila 10 santimetre arasında derin kesiler olduğu rapora yansımıştı. Boyun kısmında 3 derin kesik bulunan Özçelik’in vücudundaki diğer kesilerin yerleri ve büyüklükleri de raporda detaylandırılmıştı. Aynı raporda, Özçelik’e tetanos ve kuduz aşısının yapıldığı da aktarılmıştı.

Esenler’de yaşayan zihinsel engelli Ayhan Özçelik, sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmişti. Cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Habipler Yayla Mezarlığı’na defnedilmişti. Fatih’te saldırıya uğrayan Özçelik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Sonrasında cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan ailesine teslim edilmiş ve Sultangazi Yayla Mezarlığı’nda defnedilmişti.

Özçelik’in yakını Yusuf Özçelik, cenaze töreninde yaptığı konuşmada, köpeklerin saldırısında vücudunun birçok yerinde hasar olduğunu belirtmişti. Ayrıca, ailenin kaygılarını ve taleplerini dile getirmiştir. Ablası Aycan Özçelik ise, kardeşinin ölümüyle ilgili duygularını paylaşarak, insanların rahatça dolaşabileceği bir ortamın sağlanmasını istemişti. Bu trajik olayın ardından aile, gereken önlemlerin alınmasını ve benzer olayların önlenmesini talep etmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Muhabir Öldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin