1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Young Boys Karşısında Şampiyonlar Ligi Play-Off Turunda!

Galatasaray, Young Boys Karşısında Şampiyonlar Ligi Play-Off Turunda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys takımına konuk olacak. Maç, Bern kentinde bulunan Wankdorf Stadı’nda oynanacak ve TSİ 22.00’de başlayacak. Maç, TRT 1 ve Tabii platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 102 puan toplayarak rekor kıran Galatasaray, üst üste 2. ve toplamda 24. şampiyonluğunu elde etmişti. UEFA ülke puanı gereği Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde play-off turundan başlamak zorunda kaldı.

Young Boys takımı da geçtiğimiz sezon İsviçre Süper Ligi’nde şampiyon olmuş ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne bu turdan dahil olma hakkı kazanmıştı. İki takım arasında oynanacak olan ilk maçın ardından, rövanş maçı 27 Ağustos Salı günü İstanbul’da gerçekleştirilecek. İki maç sonucunda turu geçen takım, 36 takımlı yeni formatıyla oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak.

Maçın muhtemel 11’leri şu şekilde: Young Boys takımında David von Ballmoos, Blum, Ali Camara, Husic, Hadjam, Niasse, Lauper, Meschack, Ugrinic, Virginius, Ganvoula forma giyecekken; Galatasaray takımında ise Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Torreira, Sara, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi sahada olacak.

Galatasaray, Avrupa’da başarılı bir performans sergilemek ve Şampiyonlar Ligi’ne kalmak için bu zorlu mücadeleye hazır. Young Boys ise evindeki avantajı kullanarak turu geçmek isteyecek. Futbolseverler, heyecanlı ve zorlu karşılaşmayı takip edebilmek için maçın saatini ve yayın kanalını önceden belirlemeli. Her iki takımın da taraftarları, maçın sonucunu sabırsızlıkla bekliyor ve takımlarına destek olmak için ellerinden geleni yapacaklar. Bu karşılaşma, futbolseverler için heyecan verici ve keyifli bir gece olmaya aday.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Young Boys Karşısında Şampiyonlar Ligi Play-Off Turunda!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin