1. Haberler
  2. Otomobil
  3. General Motors Yazılım ve Hizmetler Biriminde İşten Çıkarmalar!

General Motors Yazılım ve Hizmetler Biriminde İşten Çıkarmalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Detroit merkezli araç üreticisi General Motors (GM), yazılım ve hizmetler birimindeki belirli ekiplerde iş yükünü azaltacağını duyurdu. GM, süreçleri basitleştirmek ve büyük etki yaratacak yatırımlara öncelik vermek için bu adımı attı. Yazılım ve hizmetler organizasyonunda belirli ekiplerin azaltılacağı açıklaması yapıldı ve GM yöneticileri güçlü bir temel oluşturulmasına yardımcı olan çalışanlara teşekkür etti.

GM’nin açıklamasında kaç kişinin işten çıkarılacağına dair net bir bilgi verilmedi ancak ABD medyasında çıkan haberlere göre şirketin söz konusu birimlerde 1000’den fazla çalışanı işten çıkaracağı belirtildi. Bu işten çıkarmaların GM’nin Detroit yakınlarındaki teknoloji kampüsündeki yaklaşık 600 çalışanı da kapsayacağı ifade edildi.

GM, hız ve mükemmellik için süreçleri basitleştirmek adına belirli ekiplerde iş gücünü azaltacağını duyurdu. Yazılım ve hizmetler organizasyonundaki bu karar, şirketin büyük etki yaratacak yatırımlara odaklanmasını sağlayacak. GM yetkilileri, güçlü bir temel oluşturma sürecinde katkı sağlayan çalışanlara minnettar olduklarını belirtti.

Şirketten yapılan açıklamada, işten çıkarmaların detaylarıyla ilgili net bir bilgi verilmedi. Ancak ABD medyasında çıkan haberlere göre, GM’nin belirli birimlerinde 1000’den fazla çalışanın işine son verileceği belirtiliyor. Bu işten çıkarmaların, GM’nin Detroit yakınlarındaki teknoloji kampüsündeki yaklaşık 600 çalışanı da etkileyebileceği ifade ediliyor.

GM, yazılım ve hizmetler biriminde iş yükünü azaltma kararı aldı. Bu kararın, şirketin süreçlerini basitleştirme ve büyük etki yaratacak yatırımlara odaklanma stratejisinin bir parçası olduğu belirtildi. GM’nin açıklamasında, belirli ekiplerin azaltılacağı ve bu süreçte liderlik sağlayan çalışanlara teşekkür edildiği ifade edildi.

GM’nin Detroit merkezli araç üreticisi, yazılım ve hizmetler biriminde iş gücünü azaltacağını duyurdu. GM yöneticileri, süreçleri basitleştirme ve büyük etki yaratacak yatırımlara odaklanma kararı aldıklarını belirtti. Bu kapsamda, belirli ekiplerin azaltılacağı ve bu süreçte emek veren çalışanlara minnettarlık duyulduğu vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
General Motors Yazılım ve Hizmetler Biriminde İşten Çıkarmalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin