1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Amatör Müzisyen Çınar Ersanlı Boğularak Öldürüldü

Amatör Müzisyen Çınar Ersanlı Boğularak Öldürüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 Ağustos Pazar günü Kadıköy’de, amatör müzisyen Çınar Ersanlı’dan haber alamayan yakınları, çilingir yardımıyla Ersanlı’nın evine girdiklerinde onun cansız bedeniyle karşılaştı. Elleri ve ayakları bağlı, ağzı bantla kapatılmış halde bulunan Ersanlı’nın boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, binanın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek Çınar Ersanlı’yı kapıda karşılayan 2 kişi tarafından öldürüldüğünü tespit etti. Görüntülerde apartman kapısını açan Ersanlı’nın 2 kişiyi karşıladığı, daha sonra ise 2 kişinin ayrıldığı görülüyor. Şüphelilerin apartmandan ayrıldıktan sonra bir büfeye giderek içki aldıkları da güvenlik kamerası görüntülerinden belirlendi.

Şüpheliler Mehmet Ali U.(19) ve Emre E.(26) yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği’nde ifade veren şüpheliler, detaylı bir şekilde olayı anlatarak cinayeti itiraf ettiler. İnternetten tanıştıkları Çınar Ersanlı ile olay günü birlikte içki içmek için buluştuklarını söylediler.

Şüphelilerin ifadesine göre, gece ilerledikçe alkollü bir şekilde aralarında tartışma çıktı ve Ersanlı’yı dövdüler. Bayıldığını düşündükleri Ersanlı’nın ellerini ve ayaklarını bağlayıp ağzını bantla kapattıktan sonra evden ayrıldılar. Öldüğünü daha sonra öğrendiklerini ifade eden şüpheliler, polis tarafından adliyeye sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Amatör Müzisyen Çınar Ersanlı Boğularak Öldürüldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin