1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sözleşmeli Piyade Uzman Çavuş Kavgada Öldürüldü! İşte Olay Anı Kamerada!

Sözleşmeli Piyade Uzman Çavuş Kavgada Öldürüldü! İşte Olay Anı Kamerada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

17 Ağustos günü Denizli’nin Kınıklı Mahallesi’nde yaşanan üzücü olayda, eğlence mekanı çıkışında Sözleşmeli Piyade Uzman Çavuş Muhammet Yazır adında bir kişi ile bir grup arasında omuz atma bahanesiyle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Samet Abacı, Enes Bıçakcı, Halil Basri Camız, U.T. ve T.Ç. isimli beş kişi Muhammet Yazır’ı kalçasından bıçaklayıp darbettiler. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine ulaştı. Ancak ne yazık ki, Yazır ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldığında tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve beş şüpheliyi hemen gözaltına aldı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Samet Abacı, Halil Basri Camız ve Enes Bıçakcı tutuklanırken, diğer iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Görüntülerin de ortaya çıkmasıyla, cep telefonuyla kaydedilen videolarda Muhammet Yazır’ın üç kişi tarafından tekme ve yumruklarla dövüldüğü, yere düşerek başını kaldırıma çarptığı anlar açıkça görüldü. Kavgayı ayırmaya çalışan iki kişi de arbede sırasında görüntülere yansıdı.

Olayın duyulmasıyla Denizli genelinde büyük bir şok yaşandı. Muhammet Yazır’ın dostları ve ailesi tarafından sosyal medyada paylaşılan gönderilerde acıları dile getirildi. Olayın camia içerisinde yarattığı üzüntü ve infial herkesi derinden sarsarken, adaletin yerini bulması için de gerekli adımların atılması bekleniyor.

Sonuç olarak, Denizli’de yaşanan bu trajik olay herkesi derinden üzmüş ve toplumda büyük bir infiale yol açmıştır. Muhammet Yazır’ın hayatını kaybetmesi üzerine beş şüpheli hakkında başlatılan soruşturma sürerken, olayın işlendiği yerde ve sosyal medyada büyük bir tepki ve üzüntü hakimdir. Adaletin tecellisi ve benzer olayların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması büyük bir önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sözleşmeli Piyade Uzman Çavuş Kavgada Öldürüldü! İşte Olay Anı Kamerada!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin