1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TOKİ’den Arsalar için Peşinatlı ve Uzun Vade Fırsatı! Başvurular Başladı mı?

TOKİ’den Arsalar için Peşinatlı ve Uzun Vade Fırsatı! Başvurular Başladı mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yani TOKİ, arsa satışı başvuruları ve şartları hakkında bilgi vermektedir. İlgililer, 32 ilde bulunan 173 arsaya yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olabileceklerdir. Bu arsalar arasında konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar ve sosyal kültürel tesis alanları yer almaktadır.

TOKİ, İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer 29 ilde arsa satışı yapacak. Bu iller arasında Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van bulunmaktadır. Toplamda 173 arsa, açık artırmayla satılacaktır.

Açık artırmaların tarihi 29 Ağustos olarak belirlenmiştir. Bu oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecektir. Ayrıca, internet üzerinden “www.emlakyonetim.com.tr” üzerinden teklif verilebilecektir.

TOKİ, alıcılara kolay ödeme fırsatı sunmaktadır. Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile arsalara sahip olabileceklerdir. Ankara Etimesgut’ta rekreasyon ve konut alanları, Bayburt’ta tarım ve hayvancılık tesis alanları, Diyarbakır’da konut ve ticaret alanları, İstanbul’da konut ve rekreasyon alanları, İzmir’de sanayi depolama alanları ve konut alanları arasında seçim yapabileceklerdir.

Detaylı bilgiye “www.toki.gov.tr” ve “www.emlakyonetim.com.tr” internet sitelerinden ulaşılabileceği gibi, 444 86 54 numaralı telefondan da bilgi alınabilecektir. Bu sayede, arsa satışı ile ilgilenenler gerekli bilgilere kolayca ulaşabileceklerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TOKİ’den Arsalar için Peşinatlı ve Uzun Vade Fırsatı! Başvurular Başladı mı?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin