1. Haberler
  2. Spor
  3. Sultanlar Ligi’nde Normal Sezonu Tamamlamak İçin Geri Sayım Başladı!

Sultanlar Ligi’nde Normal Sezonu Tamamlamak İçin Geri Sayım Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Voleybol Sultanlar Ligi’nde normal sezonun son karşılaşmaları yarın oynanacak. Normal sezon, 15. haftadan ertelenen Fenerbahçe-Eczacıbaşı ve 18. haftadan ertelenen Nilüfer Belediyespor-VakıfBank maçlarıyla tamamlanacak. Fenerbahçe-Eczacıbaşı maçı, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak. Nilüfer Belediyespor-VakıfBank karşılaşması ise Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda saat 17.00’de oynanacak.

Bu maçlar sonrasında play-off şampiyonluk serisi eşleşmeleri belli olacak. Sultanlar Ligi’nde ertelenen sadece 2 maçın kaldığı ve bu maçların tamamlanmasıyla normal sezonun biteceği belirtiliyor. Anadolu Ajansı’nın verdiği bilgilere göre, ligdeki son 2 karşılaşma neticelendikten sonra play-off eşleşmeleri belirlenecek.

Fenerbahçe, Eczacıbaşı, Nilüfer Belediyespor ve VakıfBank gibi köklü voleybol takımlarının mücadele edeceği son maçlar öncesi heyecan dorukta. Voleybolseverler, 15. haftada ertelenen Fenerbahçe-Eczacıbaşı maçının heyecanına ve 18. haftada beklenen Nilüfer Belediyespor-VakıfBank karşılaşmasına odaklanmış durumda. Sezonun kritik karşılaşmalarının oynanacağı Burhan Felek Voleybol Salonu ve Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda sporseverlerin yoğun ilgisi bekleniyor.

Play-off eşleşmelerinin netleşmesiyle birlikte, Sultanlar Ligi’nin heyecanı doruk noktaya ulaşacak. Voleybol tutkunları, favori takımlarının sergileyeceği performansları merakla beklerken, ligde yaşanacak çekişmeli mücadelelerin heyecanını doyasıya yaşama fırsatı bulacaklar.

Son 2 maçın ardından normal sezonun kapanışı ve play-off hazırlıklarının başlamasıyla birlikte, voleybolseverlerin gözleri play-off’a çevrilecek. Heyecan dolu karşılaşmaların ardından, Sultanlar Ligi şampiyonunu belirlemek için yarışacak takımların performansları büyük önem taşıyor. Yarının karşılaşmaları sonucunda hangi takımların play-off’a yükseleceği merakla beklenirken, voleybol tutkunları şimdiden heyecanla bu müsabakaları beklemeye başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sultanlar Ligi’nde Normal Sezonu Tamamlamak İçin Geri Sayım Başladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin